41

Анонимен

преди 4 години

Франция е най-великата нация на света и всички останали само могат да завиждат и да взимат пример от нея.

40

НЯма деца за цяр

преди 4 години

Ако се намали пенсионната възраст в България стотици хиляди ще се върнат в китните български села и ще започнат да работят несъзнателно по охрана на природата вкл с отглеждани о т тях животни птици и растения Задържането на милион бюрократи на работа утежнява рязко издръжката на огромната ненужна и продажна администрация особено в БЪлгария подава София възмутена от огромния брой служители в министерства и ведомства..Разходите з а пенсии за тях са смешни в сравнение с злоупотребите им..

39

JJIvanov warnings

преди 4 години

Обсебени от масови убиици бюрократи сриват биосферната охрана обезпечава от хора и домашни животни в големи региони на Европа. В ерата на механизацията автоматизацията и роботизацията терористите принудиха стотици милиони да ходят на работа до 67 годишна възраст .Особенно жестоко пострада България. Обезлюдени са БЪлгарските села и малки градове. Милиони работят в особенно вредна среда облъчвани от камери и скенери.Намалете възраста за пенсиониране веднага подава Европа с тревога

38

Анонимен

преди 4 години

До kokoАко си българин, ще пишеш на български.

37

koko

преди 4 години

nai dobre e da si xodi .. nichto interesno ne se sluchva. poveche emigranti i mrasotia i nedovolni geletki..ne e na xubavo. Balgarite da se sabudim i da si iskame pravata i po-dobri zaplati che sme na opachkata...Francetata imat pari iskat oche po-veche..

36

красив и умен

преди 4 години

дайте да изгоним ГЕРБ, билетчето ще стане по 6ст, ще се пенсионираме на 50 и ще взимаме 2000евро пенсия.Само изберете нас.

35

Анонимен

преди 4 години

До българинИ като протестираш и някой друг *** ти запали колата на улицата, какво ще стане?Отде ще дойдат парите?

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Това за сгъването през февруари го казва';ш вече за 9-та година.

33

Анонимен

преди 4 години

До БАНкопари трябват БАНко, пари.не протести.Ако имаше пари и на 40 може да се пенсионираме.Ама няма.

32

БАНко

преди 4 години

Опит за увеличение с 2 години !!! до 64 !!! и месеци протести.А селянина от Банкя ...от 60 на 66 !!! и ние овцете го ,, харесахме " още два пъти . Натрапи ни го парламента с платените ПАТЕРИЦИ !!!Никога не събра 50 % !!! от гласувалите и 20 % от българите ,но е Мин.чо председател _ водопроводчик за Перник .

31

Един от Северозапада

преди 4 години

Тия пък, да не видят нещо у нас, че профсъюзите ни протестират, срещу цени, срещу доходи, срещу пенсионна реформа, и веднага почват да копират. И профсъюзите и народа им гледа и копира!!! Сега е време и Макрон да прекопира методите на нашето правителство, и да привика и заплаши водачите на стачки и демонстрации, а и ако това не помогне-просто привиква синдикалните лидери на 4 очи, предлага им финансови условия, на които те не могат да откажат, и предават, пардон, продават стачката.

30

D

преди 4 години

Така се прави. Не като нас. Само си мрънкаме под носа да се намираме на приказка за ракията. И всичко сме си го заслужили, точно както е. И пенсионната ни възраст, и новат аправителствена болница, нищо че деца умират от липса на грижи. Велика България, велики българи! Браво!

29

Анонимен

преди 4 години

Макрончо измисли празни тирове да се разхождат из Европа,за да си почивали шофьорите.Не може човек който не е работил физическа работа и няма нормално семейство да решава съдбата на милиони хора.Тираджия не е да слушаш бърборенето на баба си и после с лачените обувки да се качиш в лимузината омирисан на Шанел5.Неадекватни управленци.

28

Анонимен

преди 4 години

Макрончо и баба му са за смяна

27

Анонимен

преди 4 години

И наше ще ги насгънем.Февруари.

26

Анонимен

преди 4 години

Ами и те търсят на хляба мекото. Протестират, защото пенсиите им са хубави и си заслужава да се бориш за тях. Докато при нас какво да протестираш за 300лв.

25

Анонимен

преди 4 години

Новите технологии намаляват работните места всеки ден. Увеличаването на възраста за пенсия допълнително влошава ситуацията. Ако има такива, които искат и имат възможност да работят до по-голяма възраст, да им се даде възможност, но да не става за сметка на всички.

24

Анонимен

преди 4 години

Супер. Франсетата ще се оправят, само тук заспалите овце ще ходят на 70г с памперси на 2 смени ... защото като няма хора ще се бачка докато якооооо.Бееее бееее

23

Вавилонски Талмуд

преди 4 години

поредният Слуга на Цион инсталиран за да Разруши Европа и довърши Геноцида над Бялата Раса!!

22

Ало

преди 4 години

Ееее журналята, стига сте писали небивалици. Реформата не се отлага. Опитват се да забавят нещата за след местните избори тази пролет. Сега пробутват промяна в начина за определяне на възрастта за пенсиониране . Ама наистина четете !!!