18

Него в Белгия 2

преди 4 години

А може да прекараш с децата си или с любим човек и най вече без ядове и сърдити лелки зад гишетата както обикновенно става в държавните български организации а и не само в тях

17

Него в Белгия

преди 4 години

Новината е много стара! На чиповете на белгийските лични карти има отпечатъци още от 2012г и те не са заради проверки и крадци и т.н. а за по лесен достъп до различните държавни организаций( полиция, общини, държавното бюро за работа и т.н.) всичко е онлайн и не трябва да видиш като мърсол по опашките за един документ(примерно акт за съдимост се принтира директно за 2 мин и е напълно безплатен) а не три дена чакане плащане на такси и редене на две опашки

16

Анонимен

преди 4 години

Нахалници.

15

Анонимен

преди 4 години

До АлЦялата история на човечеството не започва от началото на 20-ти век, когато започват да използват пръстовите отпечатъци за идентификация на престъпници. Но иначе си прав.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Не съм убеден, че Полша е еталон за цивилизована държава.

13

имплантиране на чип

преди 4 години

Изумително е,че никой не протестира, за това,че от новия век в Европа почнаха да дактилоскопират НЕОСЪЖДАНИ хора. Вземат се отпечатъци, все едно си престъпник и бандит. Помнете ми думата-не е далеч времето да почнат да ни имплаттират и чиповете. В момента все още технологията следва да бъде доказана ,че е безопасна(че не води до алергични реакции, че имплантирания чип не води до тумори на кожата), ако се докаже,че е безопасна, имплантирането въпрос на десетина години време.

12

Анонимен

преди 4 години

Не само в Белгия, а и в Полша документите се издават от общините. В цивилизованите държави не е работа на милиция да издават лични документи, милицията има други задължения, и отпечатването на докувенти не им е присъща дейност на запад. В България, милицията ,която доказано издава ФАЛВШИВИ документи(например паспортът на Куювич) продължава да има правомощието да издава лични документи. МВР има прекланело много власт, и правомощия, за да имат правото да печатат документи.

11

Анонимен

преди 4 години

Ядосани от смяната на личните си карти, белгийските тенисисти си го изкараха на Григор Димитров ...

10

Анонимен

преди 4 години

Где са пръстовите отпечатъци, где е Григор Димитров. И двете в Белгия.

9

задължително е

преди 4 години

Бях в Брюксел през 1999.От 5, трима бяха небелгийци.Сега е по-зле.

8

отАв$тралияСидней

преди 4 години

не знаех че личните карти са им червени на цвят. Евала за снимката бе реотани

7

До автора

преди 4 години

Никола, т*ъ*п ли си ?Белгия картите за самоличност се издават от общините по местоживеене, а не от Министерството на вътрешните работи, както в България.България, водена от Григор Димитров, зае деветото място в турнира, след като отпадна след шампионски тайбрек на двойки от Белгия.

6

Анонимен

преди 4 години

Навремето който не можеше да се подписва слагаше палец тиа не могат ли да се пдписват

5

Анонимен

преди 4 години

Скоро чипове на всяко новородено, както номер като в концентрационните лагери. Не че сега нямаме номер ЕГН. :-) Пишмандемократите лявоболшевики са големи либерали. Направо сложиха в джобчето си комунистите. Истински неподправени демократи та дрънкат. То е за наше добро /на европейците/, да не си помислите друго.

4

Анонимен

преди 4 години

Заради приятелчетата на Сюлеймани скоро ще даваме и ДНК проби.

3

Анонимен

преди 4 години

Отнемане на човешките права по Конституция.

2

Анонимен

преди 4 години

започна се вече скоро и у нас но с тия лични карти се нанася и щрих код с лазерно начертание маркиране на челото невидимо число на звяра

1

House M.D.

преди 4 години

Защо Белгия обяви всички свои поданици за престъпници?