77

хохо

преди 4 години

Все още недоумявам каква е връзката ... и защо не "айде всички сърби" ... ?! Нещо не разбирам ... А и не смятам че сме много близки по каквото и да било ... да не говорим за историята, защото там е страшно ... От Сърбите не сме виждали много добри неща ...

76

Анонимен

преди 4 години

Ние българите си нямаме по-близък народ от сърбите. Майн ата ви на мръсната протурска пропаганда.

75

Симьон

преди 4 години

За всички които не знаят оригинала на песента е гръцки но евала на Джокович Абе просто сме братски народи това е

74

Симмьон

преди 4 години

Джокович ти си най добрия

73

Анонимен

преди 4 години

Ноле е най големия !!! Живели сте наши бракя сърби !! Живела е Сръбия !!!

72

ananio

преди 4 години

Тито към югославяните:Или ще пеете като гърците или ще работите като българите.

71

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са нашите истински братя. Не са руснаците, както ни натякваха 45г., още по-малко евроатлантиците, както ни натякват сега. Колкото и да се опитват да ни разделят политически, с тях сме най -близки и по манталитет и по култура и по обичаи. И трябва да си пазим тази дружба и да не позволяваме на външни сили да всяват разкол помежду ни...!!

70

Анонимен

преди 4 години

Сърбите спечелиха първото издание на това нещо като световно първенство. Истината е, че нашите също играха добре и зарадваха много българи в Австралия, които отидоха да ги подкрепят. Тази подкрепа се прехвърли върху сърбите, след като нашите отпаднаха и хората са блгодарни затова, което им прави чест! В подобна ситуация, ако нашите пееха сръбски песни и поздравяваха сърбите, щяха да са оплюти и обявени за предатели...Ние просто се задушаваме в собствената си злоба

69

Анонимен

преди 4 години

Има нещо гнило в Дания.

68

Makedon

преди 4 години

Taka e be .....nie Balkancite sme BRAKA... SAMO DEBELITE GLAVI BOLGARSKI ne sakaat da razberat ........

67

Гробокопач

преди 4 години

Става въпрос за сръбска песен копирана от българска чалгарка, което пък е поредното свидетелство на факта, че въпросните наши *** немат грам мозък в главата и се вдъхновяват само от портфейлите на "бизнесмените". А, това, че сърбите скандират "България" е добре;)))

66

Анонимен

преди 4 години

интересно е сръбските медии и общество като цяло как приемат това и друго - да усложним казуса - нека си представим българите да бяха спечелили и пееха сръбски песни и поздравяваха сръбския народ...как ние щяхме да го приемем...може би щяхме да сме много възмутени, как мислите?

65

НОВА Домус ТВ

преди 4 години

Сръбският тенисист Лайович оък игра финалния мсч с тениска бяло, зелено, червено, която показа и на клипа.Нямам представа защо сърбите се държат така приятелски, но е факт, че го направиха и всеки опит това да се отрича е жалък.Явно властта и обслужващите я платени медии се дразнят от това, че двата съседни, братски народа се сближават.Иначе за големия успех казвам хвала Сърбия ! Браво на Джоката и сърбите !

64

niki

преди 4 години

Само да ви кажа, че това не е бг чалга, а си е сръбско в изпълнение на бг чалгаджийка

63

НОВА Домус ТВ

преди 4 години

Изказвам гнева и възмущението си от начина, по който беше представена тази новина по НОВА телевизия тази сутрин.Беше манипулативно и грозно !Водещата Аделина Анева каза с две думи, че Джокович пял сръбска песен, от която Камелия била взела мелодията, а българите помислили, че ги поздравява ...Долна лъжа и манипулация !Джокович е велик, а сърбите въпреки национализма си снощи наричаха българите БРАТЯ.Лично Джокера поздрави "братята бугати" и пя на български песента на Камелия.

62

Анонимен

преди 4 години

Браво на братята сърби и по-специално на Джоко, че донесе трофея на балканите! Самият факт, че сърбите се кефят на наша чалга си е цяло постижение!

61

Ко каза ко

преди 4 години

Кога ще го видите така Гришо? Никога! Него ще го видите с някоя леля на плажа :D

60

Гого

преди 4 години

До АТАКИСТЛепа ти Брена е Босненка.

59

ananio

преди 4 години

Тъпите политици не могат да ни скарат.Наздраве!

58

Анонимен

преди 4 години

Браво Джокер ,ти си най добрия!!! The Best!!!