23

Анонимен

преди 4 години

Кое различава персите.........живели преди векове с арабелите?

22

Анонимен

преди 4 години

" Иран са ПЕРСИ"Кой мисли, че персите на са араби?

21

А сега сериозно

преди 4 години

Четем заглавието, а после се оказва че някакъв си Йовчев го бил казал. Ха-ха-ха.Поне да го бе казал Андрей Райчев ....гения!

20

Ра

преди 4 години

Абе престанете с глупостите!В Иран са ПЕРСИ,не араби!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Тука взеха да пишат и децата от детските градини и пада голямо плещене.Мигрантстките вълни са следствие на войните, защото по международните закони се приемат само бежанци, напуснали страните си поради война, а икономичексите мигранти се връщат. Така че войните стават оправдание за бежанските вълни, иначе никой няма да ги приеме

18

Анонимен

преди 4 години

Преди да се намеси Русия в Сирия джихадистите бяха превзели Мосул в Ирак, също Алепо и Рака в Сирия и се готвех да превземат Дамаск, а след това и Багдад. А бежанците в Турция и Йордания бяха към 5-- милиона, защото където има война , няма какво да се яде. Добре че бяха руснаците, та джихадистите да бъдат унищожени, а те бяха над сто хиляди души. Затова помогна и Иран

17

Анонимен

преди 4 години

Откога иранците са араби, трансджендъри с акъл-море в манерките. Хем не знаете, хем плямпотите.

16

бг

преди 4 години

САЩ трябва да разчистят Иран от всякакви араби- Ислямисти, както разчистиха Хирошима и Нагасаки от Алчни Японци, през 1945 г... Остане ли и една арабска- Иранска змия, и почва да се развъжда.

15

Анонимен

преди 4 години

dnes.bg, защо махнахте коментара към 14? Съгласни сте с 14 и смятате, че е редно да се насаждат страхове у населението? Браво! Война щяло да има и Иранците в България щяли се спасяват, да да ....

14

воина с иран

преди 4 години

Американските самолетоносачи -ще бомбардират Иран и къде ще се спасяват мирните граждани -в посока България.

13

да

преди 4 години

Арабите нападат България и Европа от 1400 години. Иран са араби- Ислямисти от 650 г, когато арабите от Саудитска Арабия ги завзеха и изтребиха другите там... Тъй че, видиш ли арабин в България директно куршум в тикавата, или нож в гърлото. Хем взимаш пари, хем СПАСЯВАШ България.

12

Анонимен

преди 4 години

Мекеренцето Йовчев много разбира от международно право, разбира и от вътрешно право затова ликвидира единственото звено в МВР което се самоиздържаше и носеше приходи служба СОТ за да прилапа обектите им към собствената си фирма СОТ161 регистрирана на булката му. Като му е токова мил Сюлеймани да отиде да пореве на гроба му белким го съживи.

11

Глупав коментар....

преди 4 години

Безмислен и пак руските опорни точки! Това е цялото ни разузнаване. Преди убийството, все едно всичко беше мед и масло

10

мак

преди 4 години

Новата беж. криза *** на вратата, не се прави нищо тя да спре.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Нали това и аз казвам, след руската намеса плъзнаха из Европа, а Сирия е в руини.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен7 Спокойно брадатите борци за демокрация ,режеха глави и ядяха сърца,нали ? След руската намеса ,,брадатите демократи ,,плъзнаха ,като *** в ,,братските демократични държави ,,Много поздрави от канибалите - борците за демокрация и демократичният лагер .

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Че тя Русия вече запатка Сирия. Докато американците бяха там, беше спокойно, след руската намеса дойдоха насам! Мигрантите са поздрав от Путин за "братските" народи :-)

6

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, Меркел ще ги поеме всичките.

5

Анонимен

преди 4 години

Кравата умишлено го прави, за да напълни Европа с мигранти и да създаде проблеми!Те нали са далеч от тези войни, народа им живее спокойно ....!Все едно Русия да запатка Мексико, познай на къде ще бягат хората!Трябва да се създаде съюз против Краварите и да ги изолира целия Свят!

4

Анонимен

преди 4 години

Сирия беше достатъчно засегната от руските бомби, не остана нищо повече за засягане там. Колкото до сюлеймана, не знам кой гении е направил връзка м/у него и миграцията и как точно. Тролска работа.