41

Анонимен

преди 4 години

АПИ чакала прихода от тол системата, ние пък чакаме разхповече разходи от семейният бюджет - защото от ТОЛ-а тръгната и цените нагоре. Т.е тези 450 милиона лева ще ги внесеме пак ние - народа за наша сметка.

40

МддМ

преди 4 години

15 %>>>комисион Карл , 15 ?? Официална. Още толкова " бонус"...отиде кяра!! 1000 коли на тол , 5000 служители..??? Нови , отиде цялата сума. Лани без тол 800 милиона сега?? Може да има 450 ??? Може, ама...

39

Някой

преди 4 години

До АнонименВзагубената Германия тира НИЩО не плаща. Нито лека кола, бус... Не само че дупка несъм видял досега, но и локва даже не съм видял. В цената на всеки литър гориво има по няколко цента за пътищата. Вчера вечерта заредих дизел на цена Е 1,22. И се чудят защо бягаме. Няма да забравя как една обясняваше по телевизията колко хубави ще станат пътищата в БГ след като винетката стане от 67 на 97 лв. Е.... Прекрасни станаха. А къде са парите? Всекий може да се сети.

38

Анонимен

преди 4 години

Рейсаджиите се отърваха от тол-а. Вече няма да плащат по 1ст/пътник от София до Перник. Могат да спят спокойно

37

тема за размисъл

преди 4 години

Питайте децата си защо бягат от България!

36

Анонимен

преди 4 години

А аз съм колоездач кеф вартя си пeдалите няма гориво няма винетка няма тол няма преглед няма данък няма зимни гуми пей сърце.Кога ми се наложи нещо да мъкна гепя си такси на година не повече от 300лв.за такси.

35

мислете кво Ви чака!

преди 4 години

Капитализмът на Бойко Борисов се оказа пагубен за България.Богатите стават все-по-богати,а бедните са все повече.Младите бягат от България.Старите хора тънат в мизерия и умират от глад.Хората на средна възраст дори и да работят,пак са бедни.

34

Joko

преди 4 години

Можеи да дочакат. Въпросът е кой ще ги "изпапа" ?

33

АнонимеН

преди 4 години

ПРИ БОРИСОВ НЯМА НИЩО ЕВТИНО!!СКЪПО И ПРЕ СКЪПО ЩЕ СИ ГИ ПЛАТИМ БОРИСОВИТЕ МАГИСТРАЛИ1!!

32

срам

преди 4 години

Кой ще ги открадне тези милиони?Защо България е най-бедна в Европески Съюз?Писна ми от капитализъм и алчни управленци,ненаситниПисна ми и от Бойко Борисов да излага България.

31

Анонимен

преди 4 години

До чай малкоВзагубенатаЕвропа тира плаща 3-4 пъти повече от лекия автомобил!!!!До сега не съм видял да има протестиращи!Ако не те устройва магистралата,караш по национала,който е безплатен!

30

Анонимен

преди 4 години

"Май не ви е ясно че приходите от тази тол система ще се плащат не от камионите а от техните ползватели това сме всички ние всичко което ядем..."Не е чак толкова страшно. Директен пример е билета София-Варна, който с ТОЛ-а трябва да скочи от 30 лева, на 30.43 лева. Тоест с невероятния 1.3%. Ако превозваче не реши да го вдигне с 5 лева и да обвинява другите.

29

Анонимен

преди 4 години

В бг *** пътищата под всяка критика.Покрай тази смешна ТОЛ система доста фирми ще фалират.

28

Аман

преди 4 години

Оставка

27

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха минали са едно-две герберасчета и са нацъли по 1-2 минусчета,

26

МНЕНИЕ

преди 4 години

АПИ ще е следващия Арестант в България , след Нено Димов . Не може да се плащат по 1 милиард за Винетки и ТОЛ , и да има на лице 100 милиона - Краде се с Милиарди .

25

Анонимен

преди 4 години

До Предложение Другите крадци ,крадяха по 10%, а Червеногербавите и Сие, по пазарни цени .Абе и другите крадяха ,ама такива чудовищни кражби .....Явно делят с ония от Брюксел ли ,отвъд океана ли ,но делят .Иначе досега да са ги изритали

24

Петър петров

преди 4 години

Май не ви е ясно че приходите от тази тол система ще се плащат не от камионите а от техните ползватели това сме всички ние всичко което ядем ползваме дори бензина който си наливате идва от камионите които уплювате така че парите ще си ги взема т пак от нас а пътища качествени друг път

23

бай ганю

преди 4 години

фантазиори450 за десетилетие е реалистично другото е думи за наивници

22

Анонимен

преди 4 години

А ние чакаме да оправят пътищата, но докато тяхното е сигурно, нашето е в необозримо бъдеще.