80

Анонимен

преди 4 години

До момента нито Обама нито Тръмп имат някакъв голям външнополитически успех. Обама се провали с арабската пролет, а Тръмп само се пери засега. Последният успешен президент на Сащ беше Рейгън, оттогава нищо значимо.

79

лудия

преди 4 години

Аха да не ги убиват, но това е грешка ,а грешка персите не правят.Те нямат друг избор.Да си спомним китайците какво направиха със студентите ,тук какви са също студенти те наи лесно се манипулират.Сега какво казват китайците за случея за този площад.Бяхме на прав път,не сме сгрешили ,а бяхме по икономика по слаби от Веннецуела.А сега какво ста с Китай и Венецуела .Въпрос на размисъл но за разумни хора.

78

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 84.Как пък досега не разбрахте тактикта на Тръмп? И впрочем- винаги успешна до сега. Тоягата и Моркова! И няма тън-мън.Напомняш ми как като Тръмп заплашваше Ким и ривахте, как можело така- пък после като каза че го обичал- ривахте още повече. Същото стана и китаеца - ама вече Тръмп вече спечели. И с Канада и Мексико- и там пак спечели. И със шмекерите от НАТО - и там спечели Един ден като каже че дълбоко уважава правителството на Иран - не ривете, щото просто и там е спечелил

77

Ха-ха

преди 4 години

Само САЩ(и Израел) имат право да убиват който си наумят!

76

Анонимен

преди 4 години

Аха, а допреди няколко дена заплашваше да бомбардира културните им обекти. "Не ги бийте, ние сами ще си ги трепем."

75

Анонимен

преди 4 години

Звучи като: Не убивайте пианиста, той толкова си може! Но въпросът е за парите от САЩ дали са готови да ядат бой или ще трябват още? И нашите студенти скачаха за малки суми, но редовно ...

74

Анонимен

преди 4 години

АхХах, ЦРУ със съдействието на Моссад хващат за тoпките някой конкретен иранец, обещават му хубави неща ако съдейства и лоши неща ако не съдейства... и той прави така, че един пътнически самолет да бъде свален. После идва Тръмпaка и казва... "Не убивайте протестиращите". Реално никой нямаше да свали самолет, ако никой не налагаше санкции върху Иран и ако страната не се чувстваше застрашена. В България защо никой не сваля самолети като сме по-тъпaци като народ от иранците?

73

аааа

преди 4 години

До KOSTAS LINKEВ Иран няма араби 1

72

KOSTAS LINKE

преди 4 години

САЩ могат да прегазат Иранските арабизирани мохамедани , и да инсталират Християнски Гръцки Поп вместо Аятолах .Или Персииски поклонник на Огъня -- за Държавен Глава...А мохамед и исляма = в коша .

71

ООО-да

преди 4 години

Ще ядат свинската опашка.

70

А-те

преди 4 години

Защо убиват.

69

Анонимен

преди 4 години

Иран очевидно разполага с оръжие, което е заплаха. Ударите по американските бази бяха демонстрация на сила,,От Цветелин Йовчев бивш шев на ДАНС-------Този беше най-тьпия ръководител на служби евър.

68

Анонимен

преди 4 години

Жълтурчо по добре да гледа Американско Мексиканската граница и хилядите деца който отвлече от родители им

67

Анонимен

преди 4 години

Иран заяви, че отмъщението ще е нещо което Америка никога не си е представяла!! И Удържа на думата си.. Кой би си представил че ще унищожат палатки и парко-места!! Света е в потрес!!

66

турчина

преди 4 години

дедови донче са уплаши и са кротна,само постове пуска напоследак.

65

Анонимен

преди 4 години

Абе какво стана с третата световна война? Почна ли? Свърши ли?? Нали Америка щеше да гори?? Поне по ИтарТас така тръбяха..

64

Анонимен

преди 4 години

Така е ислямските революционери застреляха 1500 демонстранти през декември, но защо Тръмп чак сега отваря въпрос за тях? От тогава изминаха поне 40 дни. Доколкото помня само Помпео спомена за тези убийства и то веднъж.

63

Анонимен

преди 4 години

Що бе Тръмби, ако ги убият ще си спестите заплатите им, а скандала пак ще вас ще обслужи

62

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е голям оптимист, да не го одрънкат някъде

61

М, да ...

преди 4 години

... разбира само от дебела тояга.---------------Иран ли неразбира от софизъм, от финес в изказа, от ... ?