41

Анонимен

преди 4 години

Значи оборудването да не се развали а хората да *** ! - а после там ще им работят духовете на умрелите.Много умно !

40

АЙДЕ , ДЕ ....

преди 4 години

А , ЗАЩО "СТОМАНА ПЕРНИК" , ТРЯБВА ДА ПОЛЗВАТ ПИТЕЙНА ВОДА ..ЗА "ИНДУСТРИАЛНИ НУЖДИ"...!?????????ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е В ИНТЕРЕС НА РЕДОВНИТЕ ГРАЖДАНИ !НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА---ЗА ИНДУСТРИАЛНИ НУЖДИ , СЕ ПОЛЗВА "ИНДУСТРИАЛНА ВОДА"!!!ПИТЕЙНАТА ВОДА ---Е ДАЛЕЧЕ ПО-СКЪПА ОТ ИНДУСТРИАЛНАТА ВОДА!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Един слънчев ден на мястото на България други народи ще гледат паметник с надпис:Тук някога имаше страна като рай , която беше превърната от своите обитатели във безводна , токсична пустиня поради алчност и простотия.Никога не правете като тях !

38

Трайо

преди 4 години

Един стоманен винкел по главата и ще се сетят от къде да си набавят вода.

37

Анонимен

преди 4 години

ако им разрешат,подписка на перничани до европарламента, за неадекватни управляващи и да ги съди европейски съд, за геноцид!!!

36

за Пчелина

преди 4 години

6000 куб м които искат синдикатите са нищо спрямо 25000 куб м, които потребява сега С И.*** те изобщо не ползват Пчелина, щото трябва да си плащат реално за там.Ами ако замръзне Пчелина, макар, че Февруари ще е 20 градуса, да намерят начини да го отмръзват.

35

хахахаха

преди 4 години

нагли са вече,по-лесно е с питейна вода,защо трябва да влагат пари за помпи от яз.Пчелина,това са хора,които са свикнали само да смучат,ами продавайте завода кого плашите

34

за Пчелина

преди 4 години

"Стомана" би бил единсвения ползвател на вода от яз. "Пчелина", количеството вода не може да се скрие като загуби по трасето и да се надпише в сметките на битовите абонати, а то е поне 1 мил на месец.Водата от Студена минава ПРЕЗ завода, там има един СЧУПЕН кран от пет години.Завода е "ИЗЧИСЛИЛ", че потребява от счупения кран вода за 200 000лв само.Това е.Търсете кой има изгода и ще откриете изтината

33

Анонимен

преди 4 години

Кой знае и въпросното предприятие с каква допотопна техника работи, с огромен преразход на вода, бълващ продукция с голям разход на ток и вода. От което последствията са лоши за околна среда, ниски заплати..Всичката ни е такава..

32

Анонимен

преди 4 години

Шах с коня.

31

Анонимен

преди 4 години

Вода има, но цената е много ниска и всеки бедняк точи и харчи вода. Вода ще има при равновесната цена на търсенето и предлагането. Нали сме пазарна икономика? Либертарианците май са станали комунисти и си мълчат и не предлагат пазарни методи за справяне с водната криза. Къде са експертите Кролев и ИПИ-тата?

30

нагляри мръсни

преди 4 години

тва в контекста на изчерпващата се вода в язовира , която Перничани ползват за питейна е адски нагло и залсужава да им се покаже един среден. Да се оправят - питейните нужди на хората са с предимство

29

Анонимен

преди 4 години

Перник си има язовир за промишлена вода. Строен е преди 60 години за тази цел и в момента е препълнен. Иттам да си взимат вода.

28

Анонимен

преди 4 години

тея добре ли са

27

неразбрал

преди 4 години

Кои ще пият по една "Студена" вода ?!

26

Анонимен

преди 4 години

Всичко трябва да се реши на пазарен принцип, който плаща повече той ще ползва вода от язовир Студена.

25

Анонимен

преди 4 години

Разправят Лила била откраднала 32 милиона лева от този язовир!В затвора ли е че веме нищо не чуваме за нея!?Ако не е в затвора ЗАЩО?

24

Fenasi Kerim

преди 4 години

Аз съм на 35. В моето село когато бях на 10-12 години имаше 7 чешми, два гьола като в единия имаше риба - предимно таранка. Днес реката и двата гьола ги няма. Реката пресъхна преди две години. Останаха две чешми. През лятото на 2019 ходех с туби 10 литрови и пълнех от едната чешма. Става за готвене и пиене. Тази есен едната тече капка по капка а другата не става за пиене. Готвим от чешмата в блока в Шумен. Пием минерална. Гледам да купя повече като пуснат на промоция в Кауфланд.

23

Един от Северозапада

преди 4 години

"Чисто технологично един такъв завод не може ей така да се спре. Оборудването отива на кино."Не е точно така, а и сега е момента, ако са умни собствениците, да спре завода, и да се направи капитален ремонт.

22

Анонимен

преди 4 години

Защо от Студена, а не от яз. Пчелина, който е построен именно с тази цел и от години прелива, включително и в момента?!