21

Един

преди 4 години

Прекрасен човек си е отишъл, можете да злобеете колкото си искате, всичките ви излишни предположения са грешни. Сведете глави или поне помълчете.

20

ПИИТЕ СИ ХАПЧЕТАТА

преди 4 години

До Анонимен 10ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПСИХИКАТА НЕ СЕ ВЛИЯЕ НИТО ОТ ИНТЕЛЕГЕНТНОСТ,НИТО ОТ ПРАЗДНИЦИ.ТЕ САМО ОТЕЖНЯВАТ ПСИХИЧЕСКИТЕ ПРОБЛЕМИ.

19

Анонимен

преди 4 години

Каква безизходица бе - жена с дете, кола, жилище и близки, които я търсят. Нали ви казах оня ден, че е очевидно куку.

18

Анонимен

преди 4 години

Да, хора са я открили и нея и колата, и да се благодарим на социалните мрежи и на инициативата им, иначе след 8г щеше да е намерена неразпозната и близките й да се надяват в това време да е забегнала за Гърция.

17

Анонимен

преди 4 години

Наркотиците и свръх дозата непрощават на никого!!

16

ало мвр-то?

преди 4 години

Роднините намериха колата онзи ден, сега доброволци я търсиха в планината. Да се чудиш за какво плащаме данъци и заплати на разни МВР и прочие, то хората сами си вършат всичко.

15

Анонимен

преди 4 години

Охх. Почивни дни, оставя детето някой да го погледа и отива на свеж въздух. Сигурно се е контузила и си е викала, викала за помощ докато заспи в студа. Има тежки депресии наистина, но да си оставиш детето в свят, който теб те е смачкал, не си представям. Мир на праха й.

14

Totenkopf

преди 4 години

И естествено не са я намерили ченгетата, а туристи, да се чуди човек как са я издирвали при положение, че точно там и намериха колата преди 3 дена и беше ясно, че тялото и е някъде там на 99%. И от къв зор да се самоубива при положение, че има бебе на 12 месеца?

13

Анонимен

преди 4 години

Много удобна версия, браво! Който се е сетил - веднага бонус и повишение!

12

Кюляков

преди 4 години

Да да самоубийство!...?Колкото самоубийство беше на ,,Горския,, от Нови Искър!

11

Анонимен

преди 4 години

А с детето ,какво става. Що за отговорност на ИНСТИТУЦИИТЕ.Да ли няма около нея по луди или съдисти. Но остават на свобода.?

10

Анонимен

преди 4 години

Казваш самоубииство. Добре но къде е мъжът И?Къде е детето и? Ако е към психодиспансер как е карала кола? И не е ли помогнал некой?

9

Анонимен

преди 4 години

Млада майка с дете .. самоубийство чрез смостоятелен преход в планината до измръзване ... мда ... със сигурност е самоубийство, няма какво друго да е!

8

Анонимен

преди 4 години

Няма и статистика за самоубииствата от безисходица. Без да си дават сметка за последствията някои хора теглят кредити в последствие остават без работа и невъзможност за изплащане на заема, взимат им жилището и стават или клошари или се самоубиват. Тази млада жена е една от хилядите които са направили грешката да вземат кредит от Мутренските банки. По времето на така наречените загрижени Комунисти за народа въведоха ЧСИ които рекетират народа. Последствията са трагични.

7

Анонимен

преди 4 години

Мира на праха и!

6

Анонимен

преди 4 години

Даааа,бе,самоубийство,просто ви повярвахме!Лъжци.

5

бг

преди 4 години

вероятността да е отшила сама в планината е и да се самоубила е доста малка ! далеч по вероятно е да са я утрепали ....но у нас няма полиция ни държава ни народ ! така че ...

4

??

преди 4 години

Колко ли трябва да е отчаян и да не вижда светлина в тунела млад човек,че да си посегне на живота?Мир на душата и!

3

Анонимен

преди 4 години

Дано душата й намери покой в отвъдното!

2

П.

преди 4 години

Мдаааа-ааам. Самоубийство. Често се случва. Така преди години, още по време на Първия мандат, един познат бизнесмен, беше си направил резервация за почивка, за него жената децата, и два часа преди да тръгнат излязъл да се разходи без да се обади, намериха го - самоубил се. После едни гербаджии местни му купиха фирмите на безценица ама то даже не го писаха по новините