13

Анонимен

преди 4 години

Очаква се болногледачът да е на разположение 24 часа/7 дена в седмицата. Това всъщност е малко по-охолно робство. Не всички роби са работили тежък физически труд в плантации, имало е и добре уредени, добре облечени, разполагащи с джобни пари. Болногледачите са като тях.

12

НАПРОТИВ

преди 4 години

Болен на легло , се гледа по-лесно от болен , който може що -годе да се обслужва!

11

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Не ми пука , колко взима посредника!ВАЖНОТО Е --КОЛКО ЩЕ ВЗЕМА АЗ!

10

Глупости

преди 4 години

ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ДОГОВАРЯНЕ!ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ПОДГОТОВКА И ЗНАЯТ ЕЗИК--ЗАПЛАТАТА Е НЯКЪДЕ , КЪМ 1200-Э/МЕС.! ТОВА СА 2400-ЛВ./МЕС. ЗАПЛАТА !ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЕЗИК--ПОЛУЧАВАТ ОКОЛО 900-Э.!ПРЕСТОЯ Е ОТ 2-3-МЕСЕЦА НА СМЯНА!НИКОЙ НЕ Е ЛУД ДА ОСТАВА В ЧУЖБИНА , ЗАЩОТО ТЕЗИ ПАРИ ЗА ТАМ СА МАЛКО , НО ЗА БЪЛГАРИЯ СА ДОБРИ, ПРИ УСЛОВИЕ , ЧЕ ТАМ ТИ ПОЕМАТ ХРАНАТА И СПАНЕТО!

9

Анонимен

преди 4 години

Такива посредници се лекуват с един между очите. Дано не попадна на такива че ще ме съдят като за човек.

8

Уловките

преди 4 години

Нон-стоп работен ден 24 часа с примамлима заплата! Без почивни дни! Общ работник

7

не искам такъв живот

преди 4 години

Да не мога да си избърша за.ника....

6

пенсионер

преди 4 години

До АнонименА моя зад.ник кой ще бърше като се разболея?30 години безработен не ме одобряваха работодателите! Сега на стари години търсят!Само като ми чуеха гласа по телефона и ми заявяваха, че до 35 годишни търсят!

5

Анонимен

преди 4 години

Кво да правят хората бе съгласни са и з... ници да бършат само и само да се спасят от мизерията у нас до там ни унижиха кога германец ще се унижи на това никога

4

Анонимен

преди 4 години

Мизерията в България е основен трафикант. Не сме толкова наивни, толкова лековерни, но отчаянието ни кара да се доверяваме, да залагаме, да рискуваме себе си. Лъжата е основен трафикант. Лъжата, че сме добре, че имало работа, но не ни се е работило. Това замазване на проблемите ги задълбочава и после...Бяга се, разбира се. На Васил Велив - психопата-робовладелец, на мазника Домусчиев или на Боковите структури да лижеш подметките, че да нахраниш семейството си.

3

Анонимен

преди 4 години

Ало,мундовица и оня хахо дето има хотел на границата ще излезнат с предложение и тия фирми набиращи балами за работа в Германия да бъдат облагани с данъци като бабите дето дават една стая под наем през летния сезон по морето.Тия мошеници (ужким посредници)печелят стократно повече от една бабичка и нищо не плащат.Има много и такива по бюрата по труда в БГ-тото,които са свързани с тея бандити и получават нетрудови доходи от тях.Кога Гешев ще погни и тия държавни лъжеслужители ?

2

Анонимен

преди 4 години

Това да гледаш болен на легло не си е работа. Гръците дават по 400 евро, изитриа се.

1

Анонимен

преди 4 години

Болен ли си лежал или болен си гледал?