138

:

преди 4 години

Сега индиеца ще получи смешна присъда, докато ние хората в тази държава не изискаме справедливост от абдикиралите институции, тези зверства ще продъжават, това е дете на 18 години, никой не контролира престъпниците на свободда, къде е полицията, знам в патрулките, а ако се оплачеш , те викат в районното да "изяснят случая" , ние сме под терор от 70 години, продължавайте да чакате да ви спасят !

137

D

преди 4 години

Всеки недоволства, ама само колкото да си има приказка със съседа. Или да се излива в нета. Затова положението ни е такова и всичко сме си го заслужили. Не е луд, този който яде баницата. Каквото им позволяваме, това ще си прави великата ни държава. Щом във Франция може, значи и тук може. Ама няма кой!

136

Анонимен

преди 4 години

"Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ"Хайде сега го освободете, защото разпит цяла нощ е мъчение. Честито на българските полиция и прокуратура, пак се издъниха! Чак явно сами се хвалят по медиите. Честито поредно издънване. То и българските медицински сестри в Либия са признали по такива подобни начини, че умишлено са заразявали деца със СПИН и сега печелят дела, че надзирателите трябва да им изплатят по 500 000 лева.

135

Мдааа

преди 4 години

Още едно доказателство, че мултирасовия мултикултурализъм на работи.

134

Киро Хикса

преди 4 години

Бързо! Номинирайте малкия *** за човек на годината!

133

Анонимен

преди 4 години

Към номер 15Жената има ново семействоДруг мъж деца си е направила Едва ли да и пука много за убитата

132

Анонимен

преди 4 години

Той на 17 най много след 10 години е на вън Млад живота е преди него Жалко за момичето

131

Почивай в Мир

преди 4 години

Аз искам да кажа че този убиец заслужава доживотна присъда .. Аз съм съкрошена от станалото много се растройх и много ми е тъжно за Това момиче . ДАНО ТОЗИ ГО НАКАЖАТ ДО ЖИВОТ ДА НЕ ВИДИ БЯЛ ДЕН !!!

130

Teo

преди 4 години

До бугиБуги, много си зле, моето момиче! Нещо завист към покойната ли имаш? Нужно ли е това, което казваш? Какво постигаш? И да те светна, за такова сериозно престъпление от ГДБОП могат да разберат активността на фейсбук профила на момичето, могат да разберат дали е трито нещо, могат с молба към фейсбук да възстановят снимките, могат да разберат от КОЕ УСТРОЙСТВО и кога са изтрити и още много неща. За това не се кори много-много. Този е свършен. Наркоман-убиец ... ще му се израдват!

129

буги

преди 4 години

Като не сте наясно, поне не пишете глупости!Не я е изнасилил, а тя доброволно е била с него в тях, като гаджето й също е ***...Познавали са се не от ония ден, излизали са заедно даже, но гаджето й има паролата за фейсбук и изтрил всички общи снимки с ония, отбелязвания и т.н. В профила й има само 6, 7 снимки, а момичетата знаем, колко много качват и се отбелязват постоянно, но уви, почти нищо няма вече.

128

Народ на изчезване

преди 4 години

Поредна жертва на стабилноста - сега електоралнтата единица на упрвляващите ще трябва да прекара 4-5 години на топло.. За щастие след като излезе в това село едва ли ще са останали нормални хора...

127

БЕЗУМИЕ

преди 4 години

ЖИВЕЕТЕ В ДЪРЖАВА РЪКОВОДЕНА ОТ НИСКО ОБРАЗОВАНИ НО ИМАЩИ ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕОТ ПОЛИТИКАТА НА ПРИСВОЯВАНЕ НА НАТРУПАНОТО ОТ ГОДИНИТЕ НА СОЦИАЛИЗЪМА,ПРИСВОЯВАНЕ НА ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПАРИЧНИТЕ ПОСТЪПЛЕНИЯ ОТ Е.С И ИЗПОЛЗВАНЕ НАА ИЗБИРАТЕЛИТЕ РОМИ ЗА ЦЕЛИТЕ СИ ДОВЕДОХА СТРАНАТА ДО ПРОПАСТ:1/ОГРОМНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА РОМИТЕ ВКЛ.СИСТЕМАТА МАЛКИ БУЛКИ ПРИ КОЯТО ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА И Е ЩЕДРО ДЪРЖАВНО ФИНАНСИРАНА2/ ТОВА НАСЕЛЕНИЕ НЕРЕДОВНО ОДИ И РАНО НАПУСКА УЧИЛИЩЕ3/ВИСОК ПРОЦЕНТ МЛАДЕЖИ -КРИМИНИЛИЗИР

126

Анонимен

преди 4 години

Всъщност извършителят е на 17, което все още не се води "пълнолетен". Спокойно. Ще се пошуми малко, ще се потули случая и всичко ще е наред. Ще има някакви фиктивни взети "мерки" и те така до следващия идентичен случай. Така ще е, докато не се вземат нещата в собствените ни ръце. Когато освободят л-екето, трябва някой просто да му види сметката и това е. Ама кой? #КОЙ?

125

До 130

преди 4 години

По времето на бай ти Тошо, те се развъждаха също толкова бързо като сега. И ги докарваха от Югославия, Румъния и Гърция, да заселват земите ни. Този проблем сега съществува заради бай ти Тошо.

124

север юг

преди 4 години

За 2019 са родени само 32 деца във Видински окръг, половината - ромчета.Училищата затварят паралелки, Северозапада загива

123

Анонимен

преди 4 години

Това ли са правата и свободите, за които ставаше дума преди 30 години?

122

иванов1

преди 4 години

криминално проявен 18 годишен,известен със това в селото,КАКВО ПРАВИ ТОЙ НА СВОБОДА,като е такъв,коли момичета,ограбва,бие изнасилва,какво прави навън а не е в затвора,са ше му дадът 1 година,след това пак ли ше чакаме някой да заколи,къде е закона,в БГ има ли го,къде беше Закона,когато е регистриран като криминално проявен,какъв е тоя психар да отреже гърлото на човек,и то на момиче,покажете снимката му да го видим.

121

345

преди 4 години

Кой създаде този проблем? Едно време го нямаше.

120

OMG_Lucker

преди 4 години

Искам да попитам ДОКОГА г-да управляващите, службите, политиците и медиите ще се правят на "утрепани" и "приятно разсеяни" че не съществува ромски проблем в България? Ако това се каже ясно, ще може да се премине към изготвяне на план, на политики, ще се вземат мерки за справяне с този проблем. Евентуално нали, щото то в България всичко добро става с кански мъки.

119

Анонимен

преди 4 години

Хора без средно образование да нямат право да гласуват. Тогава ще повярвам, че държавата мисли за мен.