57

Селянка

преди 3 години

Зад тези 15-минутни видео клипове стои месеци усилен труд, защото в тях е заложена идеята всичко да започне от 0 и да се стигне до краен продукт. Мога да разказвам много, защото съм силно впечатлена от начина по който представя уменията си и съм изчела всичко за нея. Много ми се иска преди да започнем с плюенето, да видим добрата страна на нещата свършени от хората. Моля ви! Преди за изсипете кал по нея потърсете инфо за девойката, има доста, и никой освен нас българите не я хули.:(

56

Селянка

преди 3 години

Статията е малко неточна. Бих казала неточно преведена. Тя е започнала сама и след време си наема асистент и професионалист да и заснема клиповете. Режисурата е изцяло нейна. Никъде не твърди, че това е нейния начин на живот, а че мечтае да е така. Представя се като инфлуенсър и предприемач. Всичките си умения (а те не са лъжа) е придобила от дядо си, който е бил готвач на китайска традиционна кухня и е живеел наистина по този начин.

55

проф. Христов

преди 4 години

Фентъзи за 80-те%.Като насадят една година половин декар картофи, да ги копаят, плевят, съберят, ще добият идея за какво иде реч. Пък да се изхранваш сам, изцяло със земеделие... бедна ви е фантазията. Ако изобщо успееш, това ще е единственото. Ще живееш, за да ядеш. Екологично.

54

venix

преди 4 години

Събудила се е девойката! :)

53

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно невъзможно едно момиченце да оре с вол, после да препуска в гората за див лук, след което да лови раци и т.н. и накрая да ми прави 5 ястия, от менюто на ресторант с 3 звезди Мишлен.

52

А стига с тези

преди 4 години

Познавам един дядка (носталгик по соца), а и други като него, направо слюнки пръскат като говорат за Китай как там успяли да трансхормират комунизъма и икономиката и прочее подобни дрънканици. А цялата работа там е като стоките им - фалшименто. По крайбрежието и в големите градове живеят що-годе на някакво ниво, останалите 2/3 карат с по шепа ориз на ден и се претрепват от бачкане за няколко долара. А че имат някакви постижения е вярно, оставаше да нямат, все пак са империя с огромни ресурси.

51

Анонимен

преди 4 години

Да, това наистина е много долнопромна лъжа. Няма елементарен опит за замаскиране на пропагандата!

50

Анонимен

преди 4 години

Баси глупостите, кой ги прави тези клипове? Тази има цял екип, но иначе живее простотичко като средновековен крепостник. От къде е интернета в тази дълбока китайска провинция? Като си прави всичко сама, сигурно и смартфон си е сглобила сама? Да се чуди човек колко много хора се хващат на долнопробни лъжи.

49

Анонимен

преди 4 години

Китайците уж са мъдри хора, пък ни взеха тука за лимонки с тоя фалшификат.

48

Анонимен

преди 4 години

Ако беше толкова бедна да спи под мостовете, нямаше да има пари нито за модерни инструменти за производство на бира, нито за супер скъпата HD камера, с която уж заснемала селските си приключения, нито дори да плати на професионалния оператор, който да ѝ ходи по петите да я снима, докато тя уж селства .... а и нямаше да може да плати на гримьорите си

47

Анонимен

преди 4 години

Това е напълно фалшиво, пропагандно видео на китайската комунистическа партия! Искат да промотират новия Граждански рейтинг на китайския народ в тоталитарния режим. Историята на момичето е измислена, това е актриса, видеата са заснети профисионално от оператори и режисьори. И изобщо не е вярно, че не използвала модерни технологии. Във видеото се виждат десетки модерни инструменти, които няма как да присъстват в едно обикновенно, бедно село!

46

Анонимен

преди 4 години

номера на китайката. както казва колегата по доле, доста по вероятно е да бере краставици от колкото да спи под мостовете. от там и страстта към био зеленчуците сигурно :-) нагласена работа ама ако успэ да мотивира някой да засади два корена зеленчуци няма да е било на празно. сигурен съм че момата живэ в три етажна къща с всички екстри и ако и отидем на гости ще и лъсне д.то.

45

Всичкото хубаво, ама

преди 4 години

Ако се юрнат 2млрд китайци да събират ***, да живеят в естествена среда и да папкат като Лизибизи, няма да останат нито охлюви, нито естествена среда, нито китайци. Както се плодят, спасението им е само ГМО и синтетика.

44

до пУзитивен

преди 4 години

*** като има балами що не. Я кво сръчно девойче.

43

пияница мистик

преди 4 години

Много разсъждавате бе, пичове. Момичето е наистина красиво и ми е чудно, че такова момиче може да спи под мостове и да е бездомно. Все някой щеше да си я прибере, с нейната външност. Но това няма значение, друго ми направи впечатление - колко е уникално сръчна и бърза. Аз ей на това му викам истинско БИО, а не като нашите михлюзи, отворили един магазин, отишли до Женския, купили картофи по 0,90 и после ги сложили в една плетена кошница, покрита с едра канаваца и написали БИО картофи - 6 лв/кг

42

пУзитивен

преди 4 години

Професионално направена пропаганда - красавица, с грим, чисти дрешки, супер професионално филмирана... ККП знае защо. Може да е, примерно, във връзка с някакво решение за намаляване пренаселеността в градовете. Или пък внушението, че ако си гладен единствено сам си си виновен... "Селсктото стопанство е секси"... Ние можем само да гадаем, по матрялчето.

41

до nda

преди 4 години

Ами не знам какво пише във Фейсбук, но цъкнах на клипчетата тук и и влязох в Ютюб канала. Пише - местоположение: Китай

40

nda..

преди 4 години

от повече от година и следя канала във ФБ-то... и що там си пише, че е Тайландка...да са чудиш ;)))

39

Анонимен

преди 4 години

ето че може да се живее и без пари,но трябва да има природа,иначе не става,тя ни е напълно достатъчна и без върхови технологии,обаче този вид живот дава независимост,което не е изгодно за тези,които искат да имат и да контролират всичко.Лошото е че вече няма кой да ни научи на това,хората които го знаеха отдавна ги няма,а в никое училище не те учат на самостоятелно оцеляване с природните дарове,познаването им, обработването и съчетаването на продуктите,както и тяхното отглеждане без химии

38

:))

преди 4 години

До КитаецАха, *** требва си и акъл! Герб с работа, работа, работа докъде ни докараха, а?!?