46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Ще те видя какви е ги дъвчеш, когато отворят крана след няколко месеца! Защо замлъкнахте, когато включиха "Сила Сибири"? WOW, Китай попадна под икономическа зависимост от Русия! Смях в залата! Скоро ще започнат да изнасят и за Япония втечнен газ от специален терминал! Горките японци!

45

Стоедин

преди 4 години

Тя госпожата, да не стане и тя служител на Газпром като предишния канцлер Шрьодер? Срамота...

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до 60Той и джуджето на това се надява. Да изтика американците за да дойдат те: да заменим технологиите и науката за водка и калашници. Не, мерси.

43

Анонимен

преди 4 години

Полуграмотните каскети от мрачнодясното, във Франция ги наричат такива екстремдроат, поучават Меркел, че и Путин. Нищо , че са се срещнали като лидери на най-мощните европейски държави, там горе на политическия Олимп, където се решават съдбините на света. Срещнаха се и се разбраха за много неща. Меркел потвърди, че иска Северен поток да се дострои. А тук един плямпа да не станало като в Техеран. Какъв Техеран, те гони ,бе, байо, байо зайо, *** да си поплачеш на рамото на дядо Тръмп

42

Анонимен

преди 4 години

Под ръководстото на българо предатели ние сме най голямата дупка на европа, но затова пък други незначни малки въшки дошли тук да плюват срещу Велика Русия. Неграмотността и примитивието е много показно за нашенеца и то се вижда навсякъде и тук и в ежедневието ни.

41

Анонимен

преди 4 години

Русия е готова сама да построи "Северен Поток 2"Сакън, откажете се докато е време да не стане някой сакатлък като в Техеран. Нещастници сте господин Путин, големи нещастници сте.

40

до говняшко

преди 4 години

Миналата година Русия изнесе в ЕВропа 200 млрд кубика тръбопроводен газ и 29 млрд кубика втечнен газ. Китай вече получава руски тръбопроводен газ през "Силата на сибир" с капацитет 38 млрд, а китайците искат още толкова. Ха сега се *** от яд

39

Анонимен

преди 4 години

крайно време е краварите да бъдат изтикани от ЕС, тяхната окупация продължава прекалено дълго време от ВСВ до ден днешен

38

мхм

преди 4 години

бабата не беше ли в кюпа подкрепили санкциите срещу Русия и още в кюпа подкрепили инвазиите на САЩ в близкият изток - Либия Кадафи и т.н ся кво ше му вменява отговорност към емигрантите ли - т'ва не е Бойко да го прегръща и му отпусне някое евро и да продължът заедно да се одупват на САЩ

37

Анонимен

преди 4 години

Фактически не може. За всичките им патоци западняци строят тръбите, а швейцарци, японци и германци ги полагат. Нямат технологично или инженерно участие в строежа на патоците.

36

Руския

преди 4 години

Айде честито!И Германия отиде да целуне ръка.Скоро всички ще говорят руски

35

Тръмп 2020

преди 4 години

това са 2-та проблема на Европа - Агент на КГБ, Болшевик и член на Болшевишката Партия на Източна Германия, Европа 30 години по-късно е във хватката на Болшевиките!!

34

Анонимен

преди 4 години

На снимката горе - Меркел му прави знак "ти си тралала", он отвечает: "Е па ке си напрая тръбичката да ти идвам по нея в мазето"

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40 Оскотял от глад? Гооовнийьо, в Русия няма глад. Може да им е трудно, но са на първо место в света по производство и износ на зърно, като оставиха зад себе си САЩ и Канада! Направиха огромни птице- и свинекомплекси, в които няма птичи грип и африканска чу-***! Като в доминиона България, дето есно време хранеше половин Европа!

32

Анонимен

преди 4 години

Да не схващаш, че проблемът не е в тръбата, а в това през нея. Тоя маймун иска да превърне и света в маймунарник.

31

Анонимен

преди 4 години

САЩ опаткаха слаботелесна русия за 5 години, а за Великия нерушимий ССССССР им бяха необходими 47 гАдини.

30

Dankov

преди 4 години

До Анонимен 49Явно си *** и не разбираш ситуацията.Икономиката на Германия зависи на 60% от ресурсите на Русия, колкото и невероятно да ти звучи.Политиката е за интереси не за благото на някой си народ.Разбира се има изключения но и те взеха да приемат ракетни инженери, така че май всички са изпростяли.

29

Анонимен

преди 4 години

На снимката Меркел казва:- Абе ти! Акъл имаш и бе?

28

рашка говняшка

преди 4 години

Жужи няма да може да контролира Европа.Авантюристичната му политика в Украйна доведе до това че сега Украйна се снабдява на 100% с газ от Норвегия. А Норвегия страни от Русия. Резултата е загуба на пазарни позиции. Скоро Меркел вече няма да е актуална в Германия и двойнствената и политика ще остане в миналото. Жужи ще падне жертва на собственото си безрасъдсво.

27

Анонимен

преди 4 години

На Путин хич не му вървят нещата, въпреки, че петрола поскъпна малко, но пък, потреблението намалява.Патоците му са урочасани, а той няма полезен ход.Да не говорим, че времето му изтича....