26

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов комунист ли е,или капиталист?

25

Анонимен

преди 4 години

Хубаво и точно изказване от мама Меркел.

24

хех

преди 4 години

тя не беше ли в кюпа подкрепили санкциите срещу Русия и още в кюпа подкрепили инвазиите на САЩ в близкият изток - Либия Кадафи и т.н ся кво ше му вменява отговорност към емигрантите ли

23

Анонимен

преди 4 години

Меркел е ходила да получи заповеди от Господаря.И пак ще ходи.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен41 Руската икономика се управлява с указите на Путин,каква "либерална",ти е в главата?

21

Анонимен

преди 4 години

Санкции срещу Русия. Русия е либерална икономика, а САЩ е затворена икономика с държавно управление и частни капитали.САЩ са новият Съветски съюз, който се затваря, заедно с пуделите от Англия, в семеен бизнес кръг. Ще прилагат самозадоволяването като икономическа политика.

20

Анонимен

преди 4 години

Мои приятели от Виена са близки с германка, която е била в обкръжението на *** Браун, жената на Хитлер. Руснаците я изпращат в Магадан, където престояла дълги години в нечовешки условия. Е, тази жена се е върнала като убедена русофилка! Видяла е душевността на руските хора, на руските жени, които са й помогнали да преживее! Делили са хляб и картофи от залъка си! Кой го може това?Тази жена е написала книга за живота си там!

19

Mockingbird

преди 4 години

до: "Мокра bird, за да е присмехулник някой, трябва да има чувство за хумор. А ти, мокра кокошко, не само че нямаш това чувство, ами печатиш по три пъти тъъъпните си, сигурно воден от лафа на Гьобелс!"следното:подсигурявам си мнението да не бъде изтрито от злобната и психопатна, неграмотна бхк цензура на джендърите, като теб.

18

Анонимен

преди 4 години

Германия е колонизирана територия с над 100 хилядна армия на колонизатора.

17

Ха ха ха

преди 4 години

Абе не разбрахте ли, че Русия е била, е и ще бъде значим фактор, най смешно е като почнат тука да се правят на по богати, голям смях и кМеркел не отива там за сефте:), а и вече стана банално Путин да е виновен за всичко, английските смешници си преизбраха клоуна и този път без Путин, Путин веднъж се срещна със Зеленски и преподписаха, Докога да плаща Европа за цветни и подкокоросани революции, ами идил как се пръкна, даже приветства ха убийството на генерала, дори Макрон се усети

16

Анти-Сорос

преди 4 години

Вещице, не плачи на рамото на Путин, а си спретни чудовищен ГЕНГ-БЕНГ с бежанците които покани!

15

№31- продължение

преди 4 години

Ето примерна поправка: "Никой цивилен гражданин на Съединените Щати няма право да притежава огнестрелно оръжие.". Найс, а?Б.Б. би могъл да говори с американския дипломат за царящата в САЩ корупция, да изрази тревогата на българския народ за хилядите изнасилени от католически и протестантски пастори МОМЧЕНЦА в САЩ!Ето това е равнопоставеност между добри приятели и сътрудничещи страни. Другото е жалко поведение на робска душица пред господар, слугинаж!

14

Анонимен

преди 4 години

Абе вие по цял ден в сайта на Бъкингамцкия дворец ли стоите? Мине са не мине 10мин някаква т.ъпа "новина" от колзета пускате. Не разбрахте ли, че ИЗОБЩО не ни интересува какво става там?

13

Българин

преди 4 години

Напред с братска Русия!

12

Анонимен

преди 4 години

Путин създава кризи, не ги решава. Меркел тропа на грешната врата и само злепоставя Германия пред света.

11

Анонимен

преди 4 години

Двамата възпитаници на школата на великата КГБ добре се разбират. И сега ще се разберат! Съюз между Русия и Германия е the worst nightmare of America! Студена пот се лее зад Океана!Мен повече ме е страх от това, което каза и показа вчера Сашо Диков, че Б.Б. се е договарял с американците за нова българска конституция и намеса в съдебната власт. И за това нашата общественост не знае! Поведение на автократ - национален предател! Защо ние не поискаме поредната поправка в Американската конституция?

10

Анонимен

преди 4 години

Доброто и злото?

9

Mockingbird

преди 4 години

тревогата у некои люде също е така лицемерна, както и приказките им.между другото другарката меркел, като комсомолка на хонекер само това си може - да говори приказки лишени от каквото и да е съдържание.

8

ТРЪМПОГЛУПАКА

преди 4 години

докара МЕРКЕЛ до там да ходи в МОСКВА да пита какво да прави, вместо да звъни в Белия дом. Браво ТРЪМП, Так держать, молодец!

7

СЪЮЗЪТ

преди 4 години

ГЕРМАНИЯ-РУСИЯ е най-лошия КОШМАР на англосаксите