95

До един

преди 4 години

Не са мухльовци , а големи крадци и престъпници !

94

тя

преди 4 години

От този *** някои хора взеха милиони , а народа български да мре! Нено Димов и Каракачанов със сигурност !

93

ТАКА ВИ Е ПИСАНО

преди 4 години

ВСЕКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ ( поговока)СЛЕД ТОВА ПРОБЛЕМА ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ.СЛЕД ТОВА НАШИТЕ ХОРА ЩЕ СИ ВНАСЯТ БУКЛУКА КОЙТО ДРУГИТЕ СЕ ОТЪРВАВАТСЛЕД ТОВА ЩЕ ГОВОРИМ ЧЕ *** ОТ ФАКУЛТЕТО СА ПРЕСТЪНИЦИТЕ ДЕТО НИ ЗАДИМЯВАТПОСЛЕ ЩЕ СИ КУПУВАМЕ ЗЕЛЕНИ БИЛЕТИ ЗАРАДИ ТЕЗИ ПРЕСТЪНИЦИ ОТРОВИТЕЛИ И ЩЕ СИ ГОРИМЕ ИТАЛИАСКИ *** В ЕКАРИСАЖА И КЪДЕТО МОЖЕ НАВСЕКЪДЕ В СТРАНАКОЙТО СЕ РАЗБОЛЕЕ СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМКАКВО ПЪК ТОЛКОВА Е СТАНАЛО - КОЙ ПО РАНО ,КОЙ ПО КЪСНОТАКА МУ Е БИЛО ПИСАНО

92

Ани

преди 4 години

И Биовет Пещера гори отпадъци, дрехи и каквото му падне, внесени от Италия, Румъния. Тук не се диша. За откриването на новия завод специален гост на Домусчиев беше Бойко Борисов Вие си направете сметката.

91

Един

преди 4 години

И как някой ще си изхвърли *** в чужд двор без стопаните да му отворят портата!?А??!!Нашите мухльовци са дали зелена светлина, няма как иначе!

90

Анонимен

преди 4 години

Може по погрешка да са изхвърлили някое забравено Ферари с цвят зелен.

89

Митака

преди 4 години

Верно е, какво по-сигурно скривалище за наркотици и оръжие от балите от опакован б0клук кръстосващ Италия ?А, в нашия случай, кръстосващ Европа .Е, Тиквите се усетиха, като гледам от поне 5 години.

88

има резон

преди 4 години

Аферата с *** е много доходоносна и много опасна за Тиквите.За това ни се размива вниманието със водата, Толл система, данъциТиквата излезе голям комбинатор, с един коршум, няколко заека.Защо Нено е в ареста ?1. "Само Аз оправям проблемите на БГ "2. Обиск, белким открият и скрият документи уличаващи Тиквата в нелегални схеми с боклука3. Арест за Нено, да се уплаши малко и да не говори никога за фирмите за боклука4. В *** е възможно да е имало и неоткриваеми за митницата наркотици

87

Вирсачи

преди 4 години

В *** има ли Армани, дънки, палтенца, туй онуй?

86

!!!!???

преди 4 години

Преди седмица по БНТ 1, излъчиха италиански двусериен игрален филм, по действилен случай, за *** в Южна Италия!Филма се казва: "Не се предавам"Бях потресена, хиляди онкоболни деца и т.н.

85

ъ

преди 4 години

30'000 вагона за 5 години !!!! Да нулите са четири !

84

Анонимен

преди 4 години

Естествено че някой близък до ГЕРБ е осъществил тая далавера с *** -Защо обаче си траем че не излизаме на улицата всички .Защо арестуват министър който не е от ГЕРБ това не ви ли прави впечатление .Един казус и измества другите такива -завоалиране от страна на управляващите -тогава Вие си отговорете

83

Vs

преди 4 години

Това значи че Ковачки е най-големия мафиот. Площадката му на ТЕЦ Бобов дол е пълна с бок.ци за изгаряне {дали са от Италия никой не знае}. Това което не изгаря го карат в рудника с камони и го заравят в земята.

82

Анонимен

преди 4 години

Това внасяне на отрови не става без рамо от правителството!!!!!!!Като не можаха да ни унищожат с глад опитват с болести!

81

1

преди 4 години

БНТ, БТВ, НОВА ТВ и т.н. не им е интерсна тази тема. Заети са с ураганите, пожарите, войните по Света... и чат пат пускат нещо за проблемите на българския народ. Ужас! В България управляват предатели и послушковци, които и майките си ще продадат!

80

Анонимен

преди 4 години

Няма спасение, нашите корумпирани политици казват че нищо не са видели и разбрали. Източват язовири под носа им, внасят отрови от Италия и какво ли още? Това е положението на алчните бедни българи, ще умират без да раберат откъде им е дошло.

79

Анонимен

преди 4 години

Няма да дочакате справедливост от властта.Вие сте силата,но не зад компютъра.

78

Анонимен

преди 4 години

Естествено че ГЕРБ и Боко са в далаверата.Итал.мафия и ГЕРБ са духовно и материално близки.

77

XIKS

преди 4 години

До SHEFAМИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА - КАРАКАЧАНОВ..

76

Анонимен

преди 4 години

Не виждате ли че нарочно ни противипоставят, за да отклонят народното възмущение от себе си! Няма Русия, няма Америка, тровят ни всички българи наред! За няколко сребърника раздадоха всичко което имаше България, но и това им се видя малко та източиха и водите, а сега посегнаха и на въздуха който дишаме! Това е последното! Народеее!