22

Анонимен

преди 4 години

И нека едно още по-голямо крадене започне сега

21

българин

преди 4 години

E ...И? Така или иначе,хората няма да ги видят тези пари! Но пък държавата ГЕРБ.Ни кара да си мислим че "цъфнахме" и " вързахме" при диктата и повече от 10 г вече! Бе има още трезво мислещи българи! А за предстоящите парламентарни които следват.Ще са много повече! -:)

20

Анонимен

преди 4 години

Намирисва на хипер инфлация !Вижте само какви са цените нормално е от 10 лв. за кило свинско да влезе повече ДДС отколкото от 5 лв. за кило

19

Анонимен

преди 4 години

Полкоз много пари пак от прозореца на джипа ще има за раздаване и за бонуси на власта.

18

Влади

преди 4 години

Браво обрахте народа сега ще има какво повече да крадете

17

Елемаг

преди 4 години

Два милиона и половина работещи без администрацията средно по 400 лв за осигуряване са точно милиард на месец.По 12 месеца =12 милиарда само от осигуровки.Хайде сега да сложим ДДС на всичко.Пак някъде толкова.Това означава,че икономика няма.Само осигуровки и данъци това са постъпленията...А в държава,която янма производство а има постъпелния само от осигуровки и данъци,знаете ли какво става с нея?Хайде,чакамд а ми кажете...

16

Анонимен

преди 4 години

Ами то полУжението си е полУ-жение. Виж с полОжението нещата вече са малко по-различни.Пфууу, неграмотникАй успокой се, че да не пукнеш някоя вена! Ти поне си грамотен, но разбра ли за какво иде реч?

15

УЖАС

преди 4 години

24 милиарада. УЖАС! Това са мойте пари, плаче ми се.. в ръцете на "държавата". Пиша "държавата", понеже такава има само формално.

14

Анонимен

преди 4 години

Споко скоро няма да има от кого да събират .

13

Анонимен

преди 4 години

И къде отидоха тия 24 млрд. лева?Що не напишете колко заема изтегли правителството тая година?

12

бай ганю

преди 4 години

нещо под стандартното у нас се брои за рекордно фарс

11

Анонимен

преди 4 години

Човек като чете за какви милиони,милиарди,кюлчета злато и какво ли още не става на въпрос ще се позачуди коя е тази държава. А всъщност пътища няма,здравеопазване леш(събираме капачки за инкубатори и чаршафи),корупция,убиийства всекидневие,страшно много хора под прага ба бедността,глад и мизерия в почти всяко село и по-малък град. Дано се оправи някога този народ,че е страшно.

10

Активист на БКП

преди 4 години

4 000 000 000 отидоха за стари краварски самолети...

9

Браво!!!

преди 4 години

Не философствайте бе пубери мързеливи.Това са добри новини за нас-работещите хора,естественно вие не го разбирате..Работя,осигурявам се и не се вайкам като вас безработни ,неграмотни и неинформирани неудачници. ,,Бачкайте" вие с клавиатурата,вайкайте се и плюйте все така и ще го докарате до ,,солидна" социална пенсия. На света не му пука за такива като вас,дано някой някога го проумее че работещите хранят такива безполезни юнаци. А за нас всяка такава новина е добра

8

Shark

преди 4 години

До Факт! Ами то полУжението си е полУ-жение. Виж с полОжението нещата вече са малко по-различни. Пфууу, ***

7

Анонимен

преди 4 години

Поне 4 от тия 24 милиарда ще откраднат мафията на Борисов за 2019 година! А сега за 2020 година може да скочат на пет милиардчета

6

Ангел

преди 4 години

2003 г при 85 лв мин. работна заплата прага зе влизане по ддс е 50 хил .Днес 2020 г при 610 лв мин. заплата прага е все още 50 хил. а трябва да е 350 хил.Така е честно и коректно .Държавата ограбва дребния и среден Бизнес .Това е и причината цените да растат постоянно нагоре .Все пак това ДДС се плаща от крайния потребител !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Брей сега ще се скарат кой да ги открадне.

4

Факт!

преди 4 години

Ако дойдат БСП-то на власт да ви кажа сценария да няма после изненадани.От ЕС им спират всички евро фондове и те не могат да намерят пари за да изпълнят обещанията си и ще "пипнат" първо бюджетният дефицит и след като го изпапкат, отиват към държавният резерв. Така ни докарват до предвоенно полужение.

3

интернет

преди 4 години

Teзи измислени данъци,там е като турци еничари как събира пари като няма печалба,откъде идват тези пари като няма икономика.Трябва да спечелиш за да дадеш,като нямаш пари какво ще платиш.Ниска заплата,заплатите са големи на ГЕРБ -София.Измислените данъци за какви не глупости касови бонове и какво ли по статистика икономически България е на последно място в ЕС.