31

руските и турските

преди 4 години

братски войски се срещнаха на фронта в Либия. Великата победа на Русия над империалистическия Запад заздрави вечната дружба между цар Путин и султан Ердоган.Сега иде ред на Балканите - Туски поток ще прокара новите интерси на Русия и Турция, като браткитд им армии се прегърнаст на Баллканския фронт - Русия завладява Варна, а Турция овладява Бургас, както бе обещал другаря Сталин още през 1941 г.Русофили и туркофили вадят старите рецепти за погача и локум да посрещнат освободителите си. Аллах е

30

Анонимен

преди 4 години

-Доведете го! кресна бюлюкбашията! Доведоха вмирисания Реджеп Ердоган хленчещ и овързан като салам,Аскера го беше намерил в една дупка покрита с мръсни кози кожи и го измъкна като морков оттам.Сега стоеше пред бюлюкбашията уплашен,жалък и с блуждаещ поглед.-Кой си ти? попита офицера като го измери с тежък поглед.-Махмуд..излъга Ердоган,но бюлюкбашията го нарече лъжец,зашлеви го с бича си и заповяда:-Хвърлете го нужника! и Ердоган потъна в някаква ужасна смрад..

29

Анонимен

преди 4 години

Ер Догана ще го целнат в десетката много скоро и те ще са негови хора.

28

Анонимен

преди 4 години

Аз му звъннах да го питам . Викам бай Ердоган какъв е плата ти бе сер-семин .От дугата страна се чу квичене, нищо не разбрах и затворих.

27

Анонимен

преди 4 години

бай Дончо, тоя непослушко няма ли и нещо да го дрониш като сюлеймана?

26

Анонимен

преди 4 години

как какво ще прави?!? ще си увеличава султаната. и никой не е в състояние да го спре. султана спирачки няма. после може да реши Гърция или Албания да присъедини към вилаета...

25

Ердоган е велик

преди 4 години

Давай ердо колонизирай всичко. САЩ и Россия колонизират без спиране от както свърши втората световна война.

24

Анонимен

преди 4 години

Рубладжиите на смяна.

23

ПроСоТо

преди 4 години

и като стана дума за тая видна личност на съседна "приятелска" Турция, се сетих:-Ей,помните ли че тоя арестува над 30000 негови "противници",когато си инсценира "опита за преврат"?..Какво стана с тях,някой знае ли?../питам само от чисто любопитство!..защото не следя процесите там../..Какво стана и с оня-"дисидента",който Ердо искаше от Щатите да му го предадат,а пък ония нящо са дърпаха?..Кво викате?..-"Секо чудо за три дни"?..Ой Баядерка,тирирам тирирам.."И нищо ново под Слънцето"..

22

Анонимен

преди 4 години

Причина се нарича "петрол". Малкото име и е "газ" .

21

РУСОФИЛ

преди 4 години

Мачкай, Вова!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Не пишат нищо, щото не искат да си ритнат трудовата книжка или да хапнат рукола салата с новичок!

19

Анонимен

преди 4 години

В същото време ние трябва да удвоим доставките на оръжие за кюрдите и те да ударят турците в гръб!=====Със пратката заповядай и ти но ще се върнеш пепел в буркан :-)

18

Анонимен

преди 4 години

Вече е изпратил контингент афротурци, които ще защитят турските интереси в Средиземноморието.

17

Амин!

преди 4 години

В същото време ние трябва да удвоим доставките на оръжие за кюрдите и те да ударят турците в гръб!

16

Рашист

преди 4 години

Е момчетата от Вагнер ще поизтрепят малко турки. Сефте ;)))Ще се позабавляват на воля.

15

Анонимен

преди 4 години

Иска да прецака гърците.

14

българин

преди 4 години

Наистина ли никой не зацепва? Защо мислите че си купи руски ракети? Защо мислите че малко или много страни от САЩ и си прави каквото си иска? От тук на татъка.Ще е силна конкуренция на САЩ в региьона!-:) Това прави Ердоган!

13

ПроСоТо

преди 4 години

"ВА Б..а..НК"!!!!..Това е известен израз,не се излагайте да го затривате!

12

Waffen SS

преди 4 години

Чудя се дали президента Ердоган пита САЩ,дали може да строи АЕЦ с руски реактори и дали може да внася руска газ.Дали се съобразява с разпорежданията на САЩ какво да прави и какво е тяхното мнение по всеки въпрос.Дали му идват американски сенатори на посещение и дали му нареждат какви решения да взема,които са във вреда на държавата.Не,човека гледа и защитава интереса на своя народ,и на държавата.Дали турският вариант на Козяк смее да му дава нареждания?Едва ли