18

Анонимен

преди 4 години

Мда, да си купи китайски бормашини, че ще има бая да пробива.И да не забрави да обяви една цена от 4-5000 долара, като на предишните. Така де. Последователност си трябва.

17

Анонимен

преди 4 години

Наш *** балканя е велик! Кой нямал профил във Фейсбук, кой не му харесвал стайлингЪ на Марк, кой нямал на използва новите лоши американски технологии. Малеиии, ***, ти си велик бре. Добре, че нищо не зависи от теб в този малък свят. Просто цивилизованата част не знае за твоето жалко съществуване ха ха...

16

Анонимен

преди 4 години

Масово хората си трият акаунтите в фейсбук!Аз го направих преди три лета !Доволен съм !

15

хе

преди 4 години

Виртуална реалност,умни телефони и още глупости мислят да създават милиардерите.Не ми трябват измишльотини без реална практическа цел.

14

Анонимен

преди 4 години

Четете го "ще направим пари", ой-вей!

13

Анонимен

преди 4 години

До 13То едни време никой нямаше да иска огромна плочка в дънките, дето да я зяпа по цел ден. Те и за телевизията си мислеха, кви ше са тея, дето ще седя и ще гледат по цял ден ...

12

Анонимен

преди 4 години

Човека който пусне виртуален секс, който се усеща като реален, едноръчно ще затрие човешката раса ...

11

Анонимен

преди 4 години

абсолютна щета си, Марк.....като всеки от твоя народ

10

ha

преди 4 години

Тоя първо да си оправи фейса, че е пълен с бъгове и всякакви простотии. После да мисли за некви очила, които на никой не са нужни. Казах.

9

Анонимен

преди 4 години

Този е ***. Очилата за "виртуална реалност" нямат никакво бъдеще, просто защото мнозинството от хората не искат и не носят очила освен ако не им се налага поради зрителни проблеми. Никой няма да си сложи цайси да си поства на стената на лицето -книга.

8

Анонимен

преди 4 години

"Пробивите" на Фейсбук обикновено са пробойни в сигурността. Не виждам нищо иновативно да са направили откакто са създали тая "социална" мрежа. Аз лично нямам акаунти в нито една от тия "социални" мрежи. Никога няма и да имам.

7

отAвстралия,Cидней

преди 4 години

Хората са палили площади и са дигали гилотини за къде по малки неща. Така са ставали революциите от които са произлезли цивилизациите. Още сега знам кои страни революции няма се случат, а от там респективно цивилизация няма да вирее. Знам и кои страни ще има цивилизация, справка вчеращния протест зад Операта заради климатичните промени

6

Инж

преди 4 години

Трябва първо голямо покритие с 5Г, тогава е ред на очилата. Ще могат да прявят няколко неща за потребителите, и МНОГО неща за службите. Издирване на обекти - лица, вещи и т.н. Това с милиони мобилни камери по цял свят, 24/7. Ха тогава някой да се скрие - няма нужда да носиш мобилен телефон, все някой ще те види с очилата. Това е следващо ниво на поробване - мобилни камери, навсякъде, вградени в очила. Следва имплантирано устройство за персонална идентификация, с дистанционно прочитане.

5

Анонимен

преди 4 години

да не стане като 3D телевизора, купил си един човек 3D телевизор, на другия ден комшията го гледа нарамил го и го пита, къде го носиш да не се е развалил, а мани гледах парно три пъти ме таковаха и няколко пъти френска любов правих

4

Анонимен

преди 4 години

Въпреки че очаквам телефоните да продължат да бъдат наши основни устройства през по-голямата част от това десетилетие, в някакъв момент ще направим пробив в очилата за виртуална реалност, което ще промени връзката ни с технологиите.Знаеш къде да си завреш новата връзка с технологиите.

3

УМЕН

преди 4 години

Ще му направя пробив в рептилския гъззз на тоя дето даже и дегизировката не може да си направи както трябва. Прилича ли ви на човек това на снимката?

2

Анонимен

преди 4 години

Розови ли са?

1

Анонимен

преди 4 години

Ние ползваме очила за виртуална нереалност.Вече тридесет години.