348

Анонимен

преди 4 години

През 1985-та Матиас Руст кацна с частен самолет пред Кремъл,напук на цялата ПВО на СССР.Той започнал да пилотира самолети от 9 годишна възраст.Навсякъде по света във военните училища влизат най слабите ученици,които никъде не ги приемат.И в Русия,и в САЩ и в България явно и в Иран умните младежи избират цивилна специалност,а не стават военни.

347

Анонимен

преди 4 години

Като служех в казармата като редови войник един от офицерите бе заповядал да се вдигнат антените на радиостанцията под далекопровод.В резултат от възникналата волтова дъга загина войник на 19 години!Малайзиски и украински пътнически самолети бяха свалени с ракети управлявани от военни"специалисти".По време на войната на НАТО срещу Югославия американски пилот изстреля ракета която взриви покрив на къща в Горна Баня!Прав е народът ни като е казал,че под фуражка мозък няма.Явно така е в цял свят.

346

Скептик

преди 4 години

В крайна сметка ако американците си стояха в къщи нямаше да има целия този хаос.

345

1

преди 4 години

Не съм чел коментарите под статията, но нека позная:1) русофилите обвиняват САЩ за "грешката"2) иранците не са виновни, инциденти стават3) русофилите са обвинявали САЩ за свалянето преди да стане ясно каква е истината4) Боби е писал за самолети, ракети, траектории и други простотии

344

Анонимен

преди 4 години

Ако американските терористи не бяха убили иранският генерал, такъв прецедент историята не помни, украинският самолет щеше да си пристигне без проблеми до своето летище. За съжаление такива грешки стават и са ставали по военно време колкото и да е жалко.

343

Анонимен

преди 4 години

Еми то целите не се появяват на радарите, а се следят. И е много ясно какви са.В тоя смисъл е повече от смешно да гърмиш самолет излетял от твоето летище преди малко.Признанието не гарантира уважение. Нямат избор.Но искам да кажа, че какво точно е станало е малко вероятно да разберем.

342

Анонимен

преди 4 години

Прави им чест, че си признаха. Тъжно. Много лоша подготовка да объркаш пътнически самолет. Сигналите са съвсем различни, лети ниско, вижда се, от твоето летище е излетял преди две минути. Безумие. Но им прави чест, че си признаха. Да почиват в мир жертвите!

341

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Абе как може да стреляш по пътнически самолет, при положение, че и децата с просто око го разпознават по светлините в нощното небе, още повече, че той се е намирал само на коло 2 км. височина!!!?"Още от ВСВ тези които се занимават с радари практически не гледат навънВсеки пилот, ЗРК и радарен оператор им се набива в главите ден след ден - ВЯРВАЙ САМО НА ТЕХНИКАТА човешките сетива са изключително ненадежни - референция илюзионистиТОР има и ТВ канал но може изобщо да не е работел

340

Анонимен

преди 4 години

Абе как може да стреляш по пътнически самолет, при положение, че и децата с просто око го разпознават по светлините в нощното небе, още повече, че той се е намирал само на коло 2 км. височина !!!?Боже прибери си *** от тази земя !

339

Анонимен

преди 4 години

Убийци....както и терористите на Путин в Донбас.

338

Боби

преди 4 години

До НайкоИл-20 над Сирия го свалиха Сирийци стрелящи с С-200 по Ерейски Ф-16 пускащи ракети над морето по цели на континентална Сирия.С-200 има няколко режима за стрелба които изключват грешка - но са много бавни - съвременен изтребител ще избягаБързия режим изключва практически всички проверки - стреля се по СЕКТОР не по ЦЕЛ и ракетата сама избира целта си - е избрала е Огромния транспортен Ил-20 вместо компактния Ф-16 на всичкото отгоре намиращ се далече навътре в морето.

337

Боби

преди 4 години

До TT"Къде е всезнайкото Боби да обясни как това е невъзможно...Айде Боби..."Нормално е невъзможноЗРК ТОР има 2 радара обзорен и прицелен. Като прицелния е с ФАР и позволява практически да уцелва авиобомби при необходимост. Освен това ТОР има телевизионен канал за допълнителна идентификацияНе знам колко необучен персонал трябва да е бил на дежурство при такива възможности на ТОР да сгреши Пътнически с ударен самолет. А ракетата е ударила резрвоара на корема на самолета(геометричния център)

336

Найко

преди 4 години

То е смешно за радарите който не са разпознали самолет 40м дълъг летящ с не повече от 500км в час от ракета 5м летяща с 4000км.ч.Егати модерните радари ,преди няколко месеца братята си свалиха ИЛ над Сирия сами,Ама тогава явно израелците ги подмамиха и хопАвтогол,това е то топ техниката исупер ,,Компютрите,,който я управляват

335

Ивайло

преди 4 години

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

334

Анонимен

преди 4 години

Така се полага на западняците посегнали на Иран!! Аллах ги наказа

333

Анонимен

преди 4 години

Рушняцитee и шалварите Господ да ги накаже

332

До Само питам

преди 4 години

Да си видял до сега чебурашка да си признае? 'Котка да гърбът си не пада'...

331

ХА ХА ХА

преди 4 години

Руските ракети доказаха за пореден път, че могат да свалят пътнически самолети: преди 'Malaysia Air', сега 'Украiна', кой ще е следващият?

330

Само питам

преди 4 години

Сега да питам всички ушанковци дето твърдяха, че Сащ са свалили самолета дали са наред с главата или много лосион за баня са изпили? А, чебурашки?

329

До ХА ХА ХА

преди 4 години

Аятоласите се опитаха да прехвърлят вината от собственната си некадърност на 'Boeing'