47

мицпе

преди 4 години

от трън та на глог защо трябва министъра пак да е от милиционерската партия

46

Ането

преди 4 години

Не е проблем, че се предлага строителен инженер за министър на екологията - проблем е, че зад него не стоят квалитетни съветници и кадри. И твърде възможно е той да е строителен инженер колкото аз съм принц датски ! Просто гербаджиите нямат кадри, ама никакви ! И затова компромисите, които правят са абсурдни, договорките с другите са фатални за бългалите.Къде се покри при тези международни кризи всичкоможещата Захариева - наш външен министър ????? Нйните действия са също странни.

45

Анонимен

преди 4 години

Калинки....

44

Анонимен

преди 4 години

А на митниците кого ще сложат?

43

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА!

42

Анонимен

преди 4 години

Тодор Живков може и да е бил без високо образование, но министри винаги са били много образовани кадри. Сега навсякъде в "демократичния" свят, не само в България, виждаме поставени лица без компетентност да са с правомощия да решават съдбите на милиони хора.

41

Абе...

преди 4 години

Нормално за нашата държава.историк ,журналист...ще отговаря за екология и водата!! След като пожарникар е премиер, барни на прасовъдието...цецка рабфака също, вършец..бе втори човек.., агрономка с 3.50 на СЕМ....трябва ли още да се цитира.. Срамота

40

V

преди 4 години

Източването на язовира от стомана е станало от регионално министерство по заповед на боко към Аврамова за да не се види проблема с водата точно преди изборите за местна власт . Тиквата е дал заповед а Нено е бушон за да не пипат тиквата ;)

39

Каракачанката

преди 4 години

Важното е да е от моята партия !!! Ама пазбира-неразбира ,важното е да сме на власт !

38

АНТИ

преди 4 години

Оплачете се на Грета Проклета !Да дойде, да вряка, а нашите маФиоти да и се смеят ...

37

Анонимен

преди 4 години

В момент, когато целият свят поставя екологичните проблеми на първо място, ние пак сме наопаки! И за да поправим една (непоправима) грешка, ние продължаваме да копаем дъното! Безнадежден случай!

36

Анонимен

преди 4 години

*** от Италия идва от Неапол където Камората държи големия бизнес с отпадъците.След това през порта на Домусчиев с кораби.Парите са големи и ББ е заработвал добре .Само че някой го предаде .Време му е вече да лежи.

35

Анонимен

преди 4 години

Да се разследва вноса на *** от Италия и други държави през пристанищата Варна и Бургас.Големи количества срещу пари от мафията,която навсякъде по света държи ***.

34

Анонимен

преди 4 години

Николай Кънчев, макар и настоящ зам.-министър на околната среда и водите, никога преди не се е занимавал с това. По образование е историк и е работил като журналист.//////////////Какъв велик кадър, сложете първият срещнат за министър и по-добре ще справи от този историк, защо не е в комисията за Македония и с такива велики умове Шкембе войвода какъв пример дава на студентите. Философ става хидро-инженер, историк ще ми става министър, ами чистачката на затвора по-добре се справи с бягащите

33

Анонимен

преди 4 години

В министерството Кънчев отговаря за управлението на отпадъцитеОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГАМАН ОТ ПОЛИТТИЦИ,СЛАГАЧИ,РАЗБИРАЧИ И ВСЕКАКВИ АВАНТЮРИСТИ ТИП ОСВОБОДИТЕЛИ НА НАШАТА МАКЕДОНИЯ ОТ ТИП ВМРНАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ БОКЛУКЧИИСКА КОФА НА ЕВРОПАИЗТОЧИХА ЯЗОВИРИТЕ С ЧАСТНИТЕ СИ ХИДРОЕЛЕКРТРОСТАНЦИИНЕПРОХОДИМО Е ОТ НЕКАДЪРНИ ПРЕТЕНДЕНТИ ГОТОВИ НА ВСИЧКО САМО ЗА ВЛАСТ И ДЖОБПЪЛНА РАЗРУХА:МАЛКИ БУЛКИ,МАСОВО ДЕЦА НЕ ГОВОРЕЩИ БЪЛГАРСКИ И НЕ ПОСЕЩАВАЩИ УЧИЛИЩЕ,НЕДОУЧЕНИ ВИШИСТИНАЧЕЛО - ПОЖАРНИКАР

32

Анонимен

преди 4 години

Няма чист въздух и вода, следователно да съкратят излишното министерство и администрацията ненужна.

31

Ф.С.В.

преди 4 години

Добре е времето- и морето е спокойно -само за плаж!

30

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.Как е времето в Бургас ?!

29

Ф.С.В.

преди 4 години

Крадците се сменят - парите си остават за тях като награда за схемите в които всички управляващи участват- в Новото Време на България -станахме свидетели 2020г на цял град БЕЗ ВОДА и на *** от Целият свят идващи в Бг да бъдат закопани или изгорени- Ние сме съсипани- Държава с такава красива природа е превърната в *** -държава богата на вода е пустиня ! Безхаберието и така наречената "колективна Отговорност" води до това- Държава от некъдърници не може да оцелее!

28

АНТИ

преди 4 години

Настане вечер, месец изгрее,звезди в "Студена" в мътилка светят.Димов в килия е, да рипа не смее,през тесен процеп, гледа небето.