6

Анонимен

преди 4 години

Украйна е енергийно независима от Русия. Тя получава 100% от газовите доставки от Норвегия през Полша и Чехия. Ние сме последните които останахме енергийно зависими от Русия. Но и това до време.

5

моментът е решаващ

преди 4 години

Като всяко нещо, и това наприжение си имаше своя връх.Всъщност 80 убити иранци от приятелски огън може да ескалира в широко народно недоволство породено от големите лъжи на аятоласите. Една богата на ресурс страна бедства поради омразата и тъпоглавието на шепа аятоласи. Хората мърморят и просто има нужда от повод.

4

Анонимен

преди 4 години

Ясно: За да не бъде Украйна енергийно зависима от руската политика, България трябва да е енергийно зависима от американската политика.

3

Анонимен

преди 4 години

До 1, ТИ СИ РОБСКА ДУША!

2

Събчо е паркетник

преди 4 години

Не виждам нещо ново и различно ,което вече да не съм прочел или чул по телевизията или интернет. Съби Саблятя е известен паркетен натовски генерал,но странно премълча,че ирански ракети все пак преодоляха защитата на "Пейтриът" и уцелиха американските бази. Като бивш военен по иде да коментира тови факт,а не да ми се прави на политически анализатор.

1

Kubilay

преди 4 години

С тези експерти България не я чака нищо добро. Ако една държава си пази интереса няма как с всички да е добре. Като вас - с Америка сте добре, с Русия, с Турция. Не може! Всяка държава, която си защитава националния интерес неминуемо влиза в конфликт с друга! Квази-държавата България трябва спешно да се промени, иначе не я чака нищо добро. Като едно добро зайче е между побеснели хищници. Няма шанс.