31

0

преди 4 години

До ПЕТРОВТези по веригата надолу в управлението на ГЕРБ огтоварят само за спечелване на изборите ! За другите неща в държавата за сега никой не е отговорен

30

дедо Ви

преди 4 години

Ареста е прецеденен! Само че в ареста Нено трябваше да завари Дянков, Трайчо, Лиляна, и Дилян . ....

29

ПЕТРОВ

преди 4 години

В подкрепа на" Намериха виновния!" А къде са "ВЕЛМОЖИТЕ" от Перник и по-надолу по веригата ??? Получаваха само заплати ли? Бебето когато е гладно плаче,докато не го нахранят.Какво е правила кметицата , ресорните й подчинени и другите уж заинересовани по веригата надолу - усвоявали са високите заплати,а друг ... да обира пешкира. Колко докладни написаха, колко изисквания на подчинените си възложиха и проследиха решението им...

28

тя

преди 4 години

Такива арести на министри трябваше да има преди години , а не след "разследване " да излизат чисти като "сълза " !То не бяха кметове , министри и зам такива , генерали ,шефове от висок ранг и накрая едно толямо НИЩО ! А народа беден и още по- беден - с най-ниски заплати и пенсии !

27

БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

ЦИРК ПУШЕК -----СПИ НАРОДЕ ЩЕ СЕ СЪБУДИШ АМА КЪСНООО----

26

Никк

преди 4 години

"Безпрецедентен" в добрия смисъл на думата, надявам се.Дано прокуратурата успее реално да направи така че да си получи заслуженото като присъда. Мисля че почваме да се събуждаме като народ... :)

25

Активист на БКП

преди 4 години

Театро Гранде ГЕРБерале !!! Отива посланик до 3 месеца !!!

24

баба мара

преди 4 години

политически номад това е естествен завършек на една никаква кариерада влиза следващия бушон и така до края на мандата

23

Скоро

преди 4 години

Качествени управленци няма да има.А иначе желаещи да командарят винаги има.Номерът е ти да командваш,друг да подписва!То имало 2мил.кубика,те му казали,че са 4мил.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18По-скоро предаде България с руския поток.

21

Анонимен

преди 4 години

След Нено да опандизят и Каракачанов, но ще е по-трудно, трябва да се рутят стени и да се преустройват килии, че не може се побере шкембето.

20

Анонимен

преди 4 години

да си го кажем в прав текст е уволнен. най-после тоя шушумига и слугинаж е извън властта, че колко поразии направи не е истина... с пожелания за много години, да търка наровете и килиите още дълго, дълго време!

19

Шоп

преди 4 години

В Бг министрите крадат, ама и народът си е крадлив всичкият. Разбира се Бойко носи отговорност, нали им е шеф и ги контролира. Уж. Предсрочните избори са безсмислени, щото по-добри кандидати няма.

18

Анонимен

преди 4 години

Напротив ,Борисов предаде САЩ с руски поток и сега ще бъде отстранен.Щом Нено е виновен по дедукция и Бойко е виновен.Щом Нено е разписвал значи и Бойко е разписвал като го е назначил.

17

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД ШАМАРА КОЙТО БОРИСОВ ПОЛУЧИ ОТ САЩ КРИЗАТА САМО СЕ ВЛОШИ

16

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Можело да има правителство на малцинството... Може, но така като гледам става дума за политическото руско-турско-сръбско малцинство, демек хората слугуващи на тези три държави и малко трудно ще стане...

15

Намериха виновния!

преди 4 години

Не по-малка вина носят "НС", особено областното д-во "НС", ВиК- общинско и областно ръководство, бездействието на Басейновата дирекция, областната управителка и бездушието на кметицата. Мин.Павлова пък не си довърши работата по ремонт на стената на язовира. ВиК не замени повредените спирателни кранове за Стомана Инд. и КТМ. Не си свършиха работата и експертите от звеното за контрол на водните басейни към МОСВ. И накрая виновен само Нено Димов за УМИШЛЕНО ИЗТОЧВАНЕ на язовира!

14

Анонимен

преди 4 години

e как защо уе, ам чи за шоуто ве, сеир да имъ, после посланик некъде на топло и гутоуу, дажи повичи пари ше зеа

13

Анонимен

преди 4 години

Бутнаха министъра за да се успокои стадото ..но КОЙ му е давал да подписва и го е заблуждавал че всичко е наред?Дали някой служител не е обслужвал нечий интереси и да го е подвеждал? Едва ли Димов е длъжен да седи с молива и да смята кубиците на язовирите в цяла България.

12

Анонимен

преди 4 години

Кибиците от телевизора пак недоволни. Или са недоволни от Задкулисието, или са недоволни от Показността и показните арести.Журнализаторите питаха защо няма министър в затвора, като в Румъния.