124

АзГ

преди 4 години

В Хамбург Зелените управляват заедно със соц.демократите. За тях едно ХЕТЕРОГЕННО СЕМЕЙСТВО е трън в очите. Радвам се все пак, че тази история е привършила.

123

Велика Франция

преди 4 години

И какво й е великото на тази сбирщина от пенсионери, бежанци и социопатни крадящи деца. хаха.

122

Анонимен

преди 4 години

Насилниците не бива да бъдат родители. Германия е велика.

121

И.Б.

преди 4 години

Пред вътрешния ми поглед се появи следният възможен сценарий: Майката е отишла на покупки, оставила е бащата да наглежда детето, той е гледал мач по телевизията, Катерина е започнала да плаче, това му е пречело, хванал я е под мишниците и я е тресял докато млъкне. Това е първият кръвоизлив. Може да е така, може и да не е било така. Но има стар хематом. Надявам се в съда да се изяснят обстоятелствата. Но агенцията е действала правилно. И немски бащи тормозят децата си.

120

Анонимен

преди 4 години

Тук ми мирише на ялови шваби прибират децата на чужденци. Как така вече е дадено детето в приемно семейство. Ако искат само да установят каква е истината и нищо повече то детето си има баби, дядовци, леля, чичо вуйчо...Обикновено се търсят най близки хора за да го приемат.

119

Чингиз хан

преди 4 години

Хей ти Анонимния без да су вътре в нещата недей да съдиш другите за да не бъдеш съден ти самия!Това,което пишат медиите често са повърхностни слухове.Има вече толкова българи в подкрепа на това семейство.Хора,не всичко в Европа е съвсем нормално.Слупват се и грешки,важното е детето да е живо и здраво,а тя истината ще излезе наяве....

118

Думата

преди 4 години

Защото по голяма свръх звукова затъпавяща държава от България няма НЯМА пълно с олигофренични мозъчни разстройства които за пореден път се доказаха в малоумното се поведение на колосно клетъчен *** във вазпитание на човешки живот с две ДУМИ по *** и ПРОС човек от българина НЯМА.

117

Анонимен

преди 4 години

Хора, по детето има следи от насилие и вие защитаваше това. Има ли значение къде е детето, на чия територия. Важното е, че върху него е упражнено насилие и има следи от това. Никой няма да дойде, да ви звънне на вратата и просто да ни вземе детето. Това дете е в риск!.

116

Анонимен

преди 4 години

БРАТЯ, НЕ ХОДЕТЕ В ЕВРОПА- ТАМ ВИ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА КОГАТО ГИ БИЕТЕ, ТОРМОЗИТЕ И ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕЛ, КОЙТО НЕ ТЪРПИ МАЛТРЕТИРАНЕ НА ДЕЦА. СЪСЕДИТЕ ВИ НЯМА ДА СЕ ОБАДЯТ НА СОЦИАЛНИТЕ, А ТЕ НЯМА ДА ДОЙДАТ ДА ГИ ВЗЕМАТ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СТАВА ПРИЕМЕН РОДИТЕЛ, А ЗАПЛАТИТЕ НА СОЦИАЛНИТЕ СА ТОЛКОВА НИСКИ, ЧЕ НЯМА С КАКВО ДА НАХРАНЯТ ДЕЦАТА ВИ- ТАКА ЧЕ- НЕ В ЕВРОПА, СТОЙТЕ СИ ТУК!

115

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е защо се оплакват. Нали сами са заминали за Германия, не ги е карал някой насила. Като теглят пари от системата е добре , а когато трябва да се подчинят на правилата на същата система е зле, ....хайде де !!!!!

114

До някоя в Гермяния

преди 4 години

Щом не искаш да те коментират мисли като пишеш.

113

!!!

преди 4 години

До 113Ами т.нар. здрав разум е много разгегливо понятие.Кой ще го определя това понятие според Истанбулската конвенция? Неправителствените организации! Напомням,че повечето от причинита,за които знаем до сега не са хематоми,а рев на бебе,уж не било облечено,нямало някаква играчка,майката не давала джобни а САМО храна за училище....По т.нар. здрав разум повечето ромчета трябва да бъдат конфискувани от родителите,защото са мръсни....Вярвате ли,че това ще стане и с Истанбулска?

112

Анонимен

преди 4 години

Скоро, много скоро и тука ни чака същото ,ама овчето стадо си мисли че за него не се отнася !

111

Ludoto Lenche

преди 4 години

...Prokleta de e taz Evropa I vsichki deto mileiat za reda nalagan v neia !!!

110

Ludoto Lenche

преди 4 години

...ako sa nemski grajdani razbiran da se mesiat nemski socialni slujbi .no ako sa balgarski tova e nemislimo !!! Tova obache e rezultat ot "obedinena Evropa "," Istambulski konvencii" I vsiakava druga gadost !!! Zashto ne kajad dali "priemnoto semeistvo ne sa pe de rungeli ili lezbionshtini " nai -veroiatno?!! Tova si e satanizam v deistvie !!! Mami t sata vi gn usna ...napravihte zakoni ...roditelia da niama prava nad detsata si !!! I zr odi sata nistki !!!

109

Анонимен

преди 4 години

В Германия отнемат децата наистина когато има причина затова. И наистина го правят основателно, лекари сигнализират при най-малко подозрение, училището информира при проблем. Системата работи добре. Не се отнемат деца подобно на скандинавските държави.

108

От лекар в Германия

преди 4 години

Тука лекарите са длъжни да сезират органите дори при най- малкото съмнение за тормоз над детето, а още повече щом е потвърдено от образна диагностика. Иначе си подсъдим. Друг е въпросът, че тази травма или т.нар субдурален хематом при Schütteltrauma или shaken baby syndrom може да стане при всичко от малтретиране до по- енергична игра с детето или напръв поглед безобидно падане. Със сигурност може да е живото застрашаващо. Дали е едното или другото са длъжни да разберат институциите.

107

Азазело

преди 4 години

Остана и да не го вземат! Наранявания от катастрофа, стари хематоми ... Така ли се гледа дете?

106

норвежка идея

преди 4 години

Някой ден всички деца ще ги вземат в дом и специалисти ще ги раздават на други хора според статуса.

105

Германке,гневът е

преди 4 години

Лош съветник!