38

Б. Б

преди 4 години

Ок. Разбрахме за ощетяването на 200-бона.а когато сте на печалба през другите дни.. Дървета засаждат ли... Филтри слагатели на комините... Паркове нови залесяватели или само изсичане дърветата за нови строежи. Герб съсипа града с това управление

37

Чипът

преди 4 години

Във вашето село най-вероятно няма никакъв градски транспорт. Новопристигналите вечно имате претенции

36

Анонимен

преди 4 години

В София няма градски транспорт. Има жалко подобие на такъв. Затова хората и пари да им дават няма да се возят в градския транспорт. Просто не е удобен.

35

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо общината трябва да смята приходите от градски транспорт, при положение, че народа мре от мръсния въздух.Реално погледнато общината е длъжник на всички жители на София, точно заради некадърните и некомпетентни градоустройствени решения.

34

До крайчо

преди 4 години

Във Виена всяко възможно за паркиране място е направено на паркомясто, т.е. това са същите тези места, на които в София се паркира в нарушение по тротоари и зелени площи. Във Виена има 40 пъти повече подземни паркинги в сравнение със София. Във Виена има по-голямо движение, но е толкова добре организирано, че изглежда малко, за разлика от София, където организацията на движението създава огромни задръствания.

33

До крайчо

преди 4 години

Във Виена 87% от домакинствата имат кола, а в София само 46,5%. Във Виена 36% от хората отиват на работа с градски транспорт, а в София 80%. Във Виена 46% отиват на работа с кола, а в София, 16%. Във Виена средното разстояние до местоработата е 15 км, а в София 6 км.

32

Край

преди 4 години

Във Виена ако видите толкова Х5 Кю7 и пр. дизелови камиони направени за арабския свят и парвенютата на източна Европа елате да почерпя също. Колкото е по-просто едно население толкова повече колите са Мерцедес и БМВ и ауди - големи и дизелови с махнати катализатори. В Косово колите са САМО Мерцедес.

31

Край

преди 4 години

Виена е на 1000 км. от София. Града е малко по-голям от София. Разходете се ще ви струва под 600 лв. барабар с тол таксите. Ако видите кола на тротоар в градинка или на детска площадка - елате да почерпя. паркинга е по 20-40 евра на ден в центъра. Трафика рехав. Градския транспорт по минути и климатизиран със винаги свободни Седящи места.ПОД ПОЛОВИНАТА от домакинствата имат коли - малки бензинови коли - много е СКЪПО да имаш кола във ВИЕНА.Града е винаги в топ 3 по качество на живот.

30

Анонимен

преди 4 години

метрото и градския транспорт с чии пари са направени и за кого трябва да работят ? от това общината не трябва да очаква да печели пари ,това е обществена услуга сбъркана работа

29

Анонимен

преди 4 години

София не е България...но се харчат милиарди за общински и държавни поръчки за определени фирми и хорица които са забогатели от гърба на нашите данъци..

28

Анонимен

преди 4 години

Автомобилите допринасят за малка част от замърсяването, това вече и децата го знаят. Да намерят начин да наказват тези, дето се отопляват с вредни материали. Този билет е напълно излишен и не променя нищо. Ама кметицата толкова си може.

27

Анонимен

преди 4 години

Сега трябва да има безплатен обяд специално за софиянци, но за съжаление няма да ги огрее.Безплатно и хубаво няма.

26

Анонимен

преди 4 години

Учителко любима, т.е. кметице. Разрешение на проблема няма, когато се правиха новите квартали, сгради в старите, никой от подопечните ти не се сети, че първо се прави инфраструкура, т.е няма газоснабдяване в този му вид, в който трябва. Човекът с мустаци сложи една тръба на централния булевард и всеки който иска да се вкл. за собствена сметка трябва да се върже и ако съседът сега иска да се вкл. трябва да изгради тръба до тръбата на направения и да му плаща или до тръбата на фирмата.

25

Анонимен

преди 4 години

Като стане замърсяването с фини прахови частици 600 мкг/м3, при максимална среднодневна норма от 50 мкг/м3, нека спрат всички автомобили и замърсяването ще се срути на 599 мкг/м3. Ура-ура-ура! Победихме го....

24

Анонимен

преди 4 години

А кога ще пуснат бял билет?

23

Анонимен

преди 4 години

Замърсяването е заради печките и горенето на италианските отпадъци в тецовете. Защо мафията непрекъснато ни отклонява вниманието към автомобилите, които замърсяват пренебрежимо малко с фини прахови частици?

22

Анонимен

преди 4 години

Пуснете го за по продължителен период зеленият билет бе от 20 декември до 20 март да имат хората стимул а сега четем коментари от рода на с колата ми по изгодно за 1 ден зелен билет по чист въздух не прави

21

Анонимен

преди 4 години

Освен зелен билет в тарифата на градския транспорт има и бял билет с цена 0 лева. Принципно никъде по света няма наднормено замърсяване с фини прахови частици заради автомобилите, така че празните приказки на мафията в общината за зеления билет са фини прахови частици в очите ни.

20

Анонимен

преди 4 години

дневната карта вие е 4 кинта бе, какви зелени билети? Аз работя в прованса за 800 кинта заплата и давам 100 кинта за транспорт на месец.

19

Анонимен

преди 4 години

Лъжат с тия зелени билети не ги продават няколко пъти питах в павилионите на СГС специално за такъв билет в два от тях ме изгледаха презрително все едно съм просяк или клошар и ми отказаха рязко и сърдито в третият дори не знаеха какво е зелен билет.Всичко им е една измама на тия.