23

Ари Голдберг

преди 4 години

муахаха, 25 коментара само, слаба работа, няма вече революционели, раята от г0йе смачкана то толкова, че вече и да вентилира напрежението чрез коментиране няма сили!

22

Анонимен

преди 4 години

само ,че не разбирам кой е "държавата "? - ние сме длъжни на "държавата" данъци,такси,осигуровки,винетки и тн дългове , а тя в замяна не ни е длъжна Нищо ?дори не ни е длъжна да даде сметка Къде отиват парите ?чувството е ,че всичко се краде ,през ремонти,държавни поръчки,фондове и тн далавери

21

до турчето

преди 4 години

По времето на турското робство българинът плащаше тежки и непосилни данъци, като данък десетак и джизия, киото данъци приравнени на днешните стандарти е около 3 - 3.5%......................................................Данъкът е "десятък", така се пише на български. Името му показва, че става дума за една десета от прихода.До днешните се е допълвало с ангария - безплатен труд и отнемане на момчета за яничари.

20

123

преди 4 години

До 15 май работим за ГЕРБ.

19

демократ

преди 4 години

Събираме пари за Сокола, да си купи АЕЦ "Козлодуй". Трябват му 1700лв.

18

Анонимен

преди 4 години

вдигнете данаците на програмистите. навадили са се като балхи и имат много пари и са много марзеливи.

17

иван

преди 4 години

във Франция е до 24ти Юли, така че да се успокоим малко. А плюещите да четат вместо да говорят наизуст

16

Анонимен

преди 4 години

После за ГРЕБ

15

Падишах Император

преди 4 години

Казах!

14

Анонимен

преди 4 години

Ей тва е, хората в Перник стоят без вода, скоро и в други градове, внасят хиляди тонове болкуци, държавата е пълна разсипия, обаче данъчната тежест расте. Когато започвах да плащам данъци, се работеше до април за държавата. Вече е до май. Скоро до декември и ще можем открито да се наречем първата робовладелска демокрация в света.

13

Анонимен

преди 4 години

Пълно мълчание за 9- часовия работен ден.Приеха ли го, какво стана- няма кой да ни информира.

12

Демон Крат от ГРОБА

преди 4 години

радвайте се, че сте живи, р0бе, и това ви е много!!

11

счетовод

преди 4 години

По времето на турското робство българинът плащаше тежки и непосилни данъци, като данък десетак и джизия, киото данъци приравнени на днешните стандарти е около 3 - 3.5%.Или, работеше само около 2 седмици за хазната. Значи в средата на януари свършаве да работи за султана. За разлика от днешната свободна България, където работим до средата на май за държавата.

10

Анонимен

преди 4 години

държавната администрация расте ли расте, а работещите намаляват, какво очаквате?всяка година хиляди хора напускат страната, това са хора които няма да плащат данъци в България и останалите си ги преразпределяме.За в бонус вместо да се оптимизира, администрацията си е все така раздута.

9

d

преди 4 години

Преди се работише до март. Сега до май. След някоя година ще се работи и до декември.Да ви е честито господа българи в това число и аз.

8

аха

преди 4 години

значи до 15май съм в болнични

7

Анонимен

преди 4 години

До 6 имало е през робовладелския строй за робите хахах

6

Оруел

преди 4 години

Бойо и работодатели искат да се работи за държавата до Бъдни вечер!

5

haha

преди 4 години

the UKs tax freedom day again comes fourth, landing on 8 May, with a real tax rate of 34.94% (за 2019) . Та толкоз за "ниските" данъци в България :)

4

Анонимен

преди 4 години

Тая година ще работим до 15 септември за държавата, помнете ми думата.