12

Анонимен

преди 4 години

По статистиката на рекетьорите плащанията на техните клиенти рязко намалява пожарите при тях.

11

Анонимен

преди 4 години

Цялата пропагандна машина е впрегната да ни доказва колко добре за нас е, че ще си плащаме, включително и това, което на запад не плащат.

10

Зорбас

преди 4 години

И как по-точно тол системата намали смъртността по пътищата?! Фактите се изопачават и се използват в тяхна полза, при всеки удобен момент! Отчитат ли, че през това десетилетие Гърция преживя невиждана криза?! Не е ли нормално, при такова положение, голяма част от обществото да намали пътуванията си и съответно смъртността?! Тези, които ходим в Гърция от повече време, помним какъв беше трафика тогава и какъв е сега.КОЙ, КОЙ хитрец си си ти!

9

Анонимен

преди 4 години

Да ама парите тук ще отидат в джобовете на терористичната групировка Бого харам

8

Анонимен

преди 4 години

Написаното е някъде между манипулацията и глупостта. Тол-системата е система за плащане - плащането само по себе си няма как да намалява броя на катастрофите. Отделен въпрос е, че плащане има там, където се изгражда добра инфраструктура и магистрали - магистралите и еднопосочните пътища и добрата организация на движението намаляват катастрофите, а не тол-системите. Това е като да заключиш че туристите ходят там, където има изгнили водорасли, когато всъщност ходят защото там има море.

7

Анонимен

преди 4 години

ТОЛ системата е поредната имама на граб с цел ограбване на населението.

6

Анонимен

преди 4 години

Да ама тук в гърция нямат мутри които да крадат парите. И тук няма Тол система и Винетки а се плаща само на магистралата Кеш на пропусквателни пунктове. Тук второ и третокласните пътища са безплатни.

5

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е, стохилядната банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени младопенсиониращи се непрокопсаници на държавна хранилка, да се разтури. И без това полза от тях никаква.

4

Анонимен

преди 4 години

ТОЛ системата НЯМА НИЩО ОБЩО с магистралите !!!В Германия магистрали бол но ТОЛ есистема ЙОК.Така е и в Швейцария, Румъния и т.н.Не лъжете хората с тези поръчкови статии!!!В Гърция има само една магистрала платена и скоро добавиха отсечката около бг границата.Не лъжете да не стане и с вас като с Нено Димов !!!

3

Пътуващия

преди 4 години

До АнонименКраде се...

2

минувач

преди 4 години

а само да политам - в страните с 'тол система' включени ли са и второкласните пътища? И изобщо какъв е процента на 'тол' пътищата спрямо цялата им пътна мрежа?

1

Анонимен

преди 4 години

А данък МПС, който плащаме в общината, къде отива?