7

Анонимен

преди 4 години

Една от малкото останали свестни жени, евала!

6

House M.D.

преди 4 години

Колега, поради факта, че не съществува нулева година, не съществуват и различни трактовки. всяко десетилетие, всеки век, всяко хилядолетие и т.н. започват на ден първи, месец първи от година първа, независимо за кой календар говорим.

5

До хаусчо

преди 4 години

Има две трактовки кога започва десетилетие, век хилядолетие. По-разпространеното и математически правилното е, че десетилетието започва от годината завършваща на едно. Новият век започва от година завършваща с 01, а на 001 завършва първата година на хилядолетие. На 1 януари 2001 година започна новото хилядолетие, век и десетилетие, но има и второ разбиране разпространено главно в САЩ, че това е станало на 1 януари 2000 година. Така като се преписва американска статия, настава хаос като в случая.

4

Анонимен

преди 4 години

Много е симпатична, чак да не повярваш, че е американка. На 47 години е, с два брака и три деца от втория си 13 годишен брак. Име в света на киното. На практика вече всичко е направила в живота и може да си позволи това, което наричат ново начало.

3

House M.D.

преди 4 години

И какво ни интересува нас, нормалните хора, какви намерения има Джени за след 01.01.2021 г.?Какво е "бранд"?Какво е "декада"?Криси, спри да пишеш глупости. Третото десетилетие на двадесет и първи век започва на 01.01.2021 г.

2

Стари баби

преди 4 години

Какво ново начало, вече е стара, мъжа и я заряза, началото на края по скоро

1

Дориан

преди 4 години

А дали е пръцкала тази сутрин, че ми е важно?