10

Наблюдател

преди 4 години

Общо взето нищо значимо не постигна националният ни отбор по волейбол в последните 30 г. Все малко не ни стига във важните моменти. По-неуспял и пораженчески отбор от нас няма! Толкова загуби с 2:3 гейма, толкова загубени решителни точки, такава слаба псхика ! Държим със сигурност много антирекорди и сме евроидиотите на Европа. Няма да припомням последната ни загуба от Бразилия във Варна с 2:3, когато водехме с 2:0 гейма и имахме мач бол, бяхме на точка от Олимпиадата. Финала с ГДР е класика.

9

Анонимен

преди 4 години

Срещу слабака Германия се провалиха тотално.

8

48

преди 4 години

Браво Салпар. Голям си!За наш беше чест също!

7

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

Поклон до земи за Теди Салпаров и Виктор Йосифов , които снощи изиграха последните си минути с националната фланелка !!! ГОЛЕМИ !!!!! НАИСТИНА ГОЛЕМИ !!!!! И в добро ... И в зло ... Никога НЕ предадоха България ... И НЕ избягаха... Като Господин Казийски !!!!!!! Имаха страхотни мигове ! Имаха и падения ! Но НИКОГА НЕ СЕ покриха и НЕ избягаха от отговорност ! ... ГОЛЕМИ СТЕ , МОМЧЕТА ! ... Много се надявам Професор Пранди да остане на поста си и с тези момчета да постигне страхотни успехи !!!!!!

6

Яким Вълев Донев

преди 4 години

..... Много ми е интересно ..... Когато дойде време да се сбогува с волейболното игрище ... Как ли ще го направи страхотния волейболист ...... Никой не оспорва качествата му! ..... Но доста "нисичък Българин" ...... Матей Казийски ?!?! ............ В разцвета на силите си! Тогава когато си един от най - добрите в света ! Да откажеш да играеш за родината си на голям форум и да предадеш сънародниците си , които те обичат и съотборниците си , сред които си ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА!!! .....

5

Анонимен

преди 4 години

Просълзи ме ей!Голям българин.Успехи в живота.

4

Кики

преди 4 години

Чорбар

3

Ани

преди 4 години

Стахотни сте! Уникални. Играхте чудесно. Малко късмет не ни достигна! Вие сте гордост за България!

2

Анонимен

преди 4 години

Прекрасен! Ти си национална гордост!

1

1

преди 4 години

Благодарности! Живи и здрави бъдете, момчета, и успех!