60

ОБЪРКАНА ДЪРЖАВА

преди 4 години

Завършил СУ Климент Охридски, факултета по математика и информатика. Магистър е по математика и доктор по физикаЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА ЛИЦЕ С ТАКОВА ОБРАЗОВАНИЕ ДА СЕ НАЗНАЧАВА ЗА МИНИСТЪРВ ПОДОБНО МИНИСТЕРСТВО - НЯМА ПОДХОДЯЩО ОБРАЗОВАНИЕ И РЕСПЕКТИВНО И ЕКСПЕРТНИ ЗНАНИЯВ СТРОИТЕЛНИЯ УНИВЕРСИТ ИМА СПЕЦИАЛНОСТ ЯЗОВИРИ И КАСКАДИВ БИВШИЯТ ЕНЕРГОПРОЕКТИМАШЕ ОГРОМЕН СЕКТОР -ЗНАЧИ СПЕЦИАЛИСТИ ИМА.ТА ТОЗИ Е КАЛИНКА -РЕЗУЛТАТА ОЧЕВИДЕН В ЕНЕРГЕТИКАТА МИНИСТЪРКАТА Е СЧЕТОВОДИТЕЛ

59

пусти да опустеят

преди 4 години

Много алчни социалисти! Ще избият народа само и само да се докопат до властта!Тази Нинова и черния оркестър около нея . . . са за дрънголника!

58

тъй дръж

преди 4 години

Няма лабаво. Девет министри за има яма две години. Кога се е чуло и видяло социалист да поеме отговорност? Никогъш. Те вината я поемат с мезета както беше казал един виден социалист.

57

Анонимен

преди 4 години

Не, бе, Костов не е виновен.Всичко което се докосне до Костов рано или късно се размирисва.По междо другото Боко Тиквата си е Творение също на Костов.Едно време Костов си беше през ден в централата на **** за срещи с Пашата и Тиквата.

56

Анонимен

преди 4 години

Управляващите са знаели още преди изборите за бомбата, която цъка в Перник. Но за да не се прострелят в крака и изгубят изборите, жертваха цял един град и хората му. Имало е надежда за дъжд, ама...

55

Анонимен

преди 4 години

9 ( ДЕВЕТ ) министри уволнени за около 2 години защото по един или друг начин са били замесени в корупция, било то апартаменти на преференциални цени или закопуването на нискобюджетни материали за ремонт на пътната настилка, или неправилно присвояване на еврофондове и т.н. 1. Това показва, че управлението ни е некадърно икорумпирано от основни2. Става очевидно вече, че това са само бушони,които се използват като тоалетна хартия колкото някой по-горните етажи на йерархията да излезне чист

54

Анонимен

преди 4 години

Знае 3 езика...........ще му са необходими около "съквартирантите" в дранголника.

53

Анонимен

преди 4 години

Ох Ненко, ох кеф........ама да не го пуснете???

52

Експерт

преди 4 години

Бил, а. Експерт по прибиране на пачки да, ама иначе си е ***. То и вида му е такъв плужешки. А ако прокуратурата разрови по риосв тата ще и се набръчкат бръчките. Там каква корупция е само Господ знае.

51

баба мара

преди 4 години

това е съдбата на политическия номад от математик до министър на водите видяхмерезултата не ми се мисли какви служители са в министерството на екологията

50

Анонимен

преди 4 години

Тези 9 оставки показват, че само оставките работа не вършат. Трябва и прокурор, съд и евентуално - затвор за всички!

49

.!.

преди 4 години

Значи след като прочетох, че е имал нещо общо с Костов и работата се изясни! Значи тоя му е в кравта да съсипва и руши! Също както и на костов, проклет да е! И той и родата му и вискчите му бъдни фамилии! Та така!!!

48

Пилат Понтийски

преди 4 години

Има интелегентно-приятна физиономия, знае много езици, научен сътрудник, математик, физик, изобщо експерт. А всъщност е един рафиниран престъпник! Напомня ми един американски сериал, в който инспектор Коломбо разкрива престъпника-убиец и го предава на съда. И той винаги е някой от висшето общество. Там не се е стигало до министър но разни депутати, банкери, генерали и т.н. А Нено няма от какво да се страхува, ако мине без затвор, ще намери нещо друго вместо министерски стол. Човекът е експерт!

47

Анонимен

преди 4 години

Банки-ЧЕРВИВКИ

46

Анонимен

преди 4 години

Тоя що пара е взел от разни бизнесмени и банкери на банки-черновки бедна ви е фантазията......Витоша, Банско, ТЕЦове, ВЕЦове, отпадъци.....

45

Нищо ново

преди 4 години

До Кой е Димов?: Той е (вече бивш) министър на околната среда и водите, който докара Перник до режим на водата. Сигурно е и изключително ерудиран, грамотен, образован човек, но това не му е било достатъчно за да върши това, за което е назначен.Разбира се, сега може да се каже, че не само той бил отговорен, че тези и онези не си вършели работата, но той е трябвало да създаде такава организация на работа и такава система за контрол, че водната криза да не се случи.Същото се отнася и за Бойко.

44

до 48

преди 4 години

Голям залък ***, голяма дума не казвай!

43

така като гледам

преди 4 години

До Кой е Димов?Големите престъпници винаги са грамотни, образовани и ерудирани хора, но все пак престъпници!

42

Анонимен

преди 4 години

Грозят го от 2 до 8 години затвор...?!?!ХО-ХОПризнава вина и споразумение с прокуратурата 6 месеца условно ....помнете ми думата!!!!А кинтите които е взел от Ковачки и Л. Стойков ще си ги харчи на Малдивите.

41

Анонимен

преди 4 години

До Кой е Димов? 45Ако тоя *** Димов е грамотен то аз съм Майкъл Джексън.Що за л..умпен си ти веее.....