6

Нямах в мен телефон,

преди 4 години

с който може да се снима, за да направя снимка на огромната дупка в средата на уличното платно на ул. "Снежник". И трактор трудно ще мине там."Снежник" започва от ул. "Първа българска армия" и свършва при ул. "Планинско цвете". Там има малка вратичка, в оградата откъм северната страна на Централните гробища. Хората, които имат близки, погребани в тази част на гробищния парк, отиват с коли до тази вратичка, иначе трябва да ходят 2 км през гробището.Преди 4 г. я имаше тази дупка, стои си и днес!

5

Шопска рапсодия :)

преди 4 години

Шипка, сливка, глогинка,хей гиди, бяла Калинка!

4

Анонимен

преди 4 години

С какво пък ви пречат паркиралите коли,не ми е ясно.Наяла се въшката и излязла на челото.Имахме една такава му-ргава *** в съседство, но омъжена за кмет на общината в нашия град,още от соца си беше шеф и от БКП,та тя си въобразяваше,че е най-великата,заради съпруга си,гонеше и преследваше един беден овчар,който си пасеше овцете на края на града,притискаше го,мачкаше го,тероризираше го и с документи,пречел и,а ние гражданите го съжелявахме.

3

Шипков мармалад

преди 4 години

И какво да има около сградите кацнали в полето около летището?!

2

До 1

преди 4 години

Защо да си купят нова кола? Калпави пътища, лоши сервизи, може да ти я надраскват, откраднат скъпи части, скъпа поддръжка. Па за телефона не знам.

1

истина е

преди 4 години

Ние сме единствената страна в света в която хората си купуват телефони за по 1000 лв. ,а карат коли за 600 лв. !!