6

Анонимен

преди 4 години

няма причина да има спад в дълосрочен планИкономически растеж с 3% при лихва от -0,5%, обаче няма причина за безпокойство.

5

Анонимен

преди 4 години

Много ме забавляват разните му там "експерти", родени след 2000г., "трупали" опит в Уикипедия и Гугъл.

4

Финансов Анализатор

преди 4 години

Аз самия работя финансов анализатор и това, което е важно да се каже е че икономически катаклизъм/криза и т.н. няма кой да го предскаже. Ако някой можеше- то той би бил милионер. Икономиката подлежи на цикли. Ресецията е част от този цикъл и е естествен процес. Спадова и увелечение са характрерни за всички пазари, истината е че в момента няма причина да има спад в дълосрочен план, най- малкото защото растежа е сравнително от скоро- 2015/6- 5 години. По- скоро се намираме в средата на тренда.

3

Банкер

преди 4 години

Това, което експерта пропуска да спомене, е че икономиката боксува дори при отрицателен лихвен процент, а банките са силно задлъжнели и трябва да плащат лихва за влоговете на вложителите на централната банка. Отгоре на всичко това, поради PSD2 регулаториката на ЕС, банките вече имат директен конкурент в онлайн банкирането в лицето на нови тек стартъпи, които предоставят по-добри и гъвкави услуги.

2

Пенсионер

преди 4 години

Този учин *** е вегетарианец. Не се интерисува от свинско. Остава да избият и пенсионерите и ще улекне на ***.

1

Елемаг

преди 4 години

Пак ли сте опуснали някакви млади ,плещещи само глупости ,само и само да са в София,а да не се приберат в прованса?Какво значение има Рецесията с това,че 2020 в България ще стане още по-тежко и непоносимо за живеене...Всичките ще ги върна да копат на село!!!!Сега Тол таксата ще оскъпи с 30% всичко!!Добараха,че са пропуснали да изтрепят някъде прасета,откриво се говори,че умишлено с фуража ги заразяват,вие пак ми пускате някакви безлични "умници" да говорят!!!