53

Аз

преди 4 години

Типично по американски тая внесе интрига и раздор в кралския двор с влизането си.Хари не вижда ли, че жена му се е изпокарала с всички.Тая ще го закопае, а той си мисли, че се прави на мъж.

52

Анонимен

преди 4 години

Ох,ако си мислите,че и кралския двор не е управляван от световната банда,грешите!Дайте им свобода на младите двойки и не ги задължавайте непрекъснато със задължения и ритуали.

51

Меган Маркълова

преди 4 години

Не знаят какво е глад тия двамата, за това така се перчат. Ако наистина бъдат орязани от всякъде и от имоти включително много бързо ще искат пак да се вкопчат в полата на кралицата, защото искат не искат ще трябва да работят. Меган е вече дърта чанта на 40+(в интернет пише, че отдавна лъже за истинската си възраст) та едва ли ще получава супер предложения за роли. А Хари кво е работил? Пилот... хахахаха. Ако е малко по-умен ще се разведе с тая пропаднала жена и ще застане до семейството си.

50

Пич

преди 4 години

До аз-ът"Тя отдавна не е девойка. Била е девойка (може би) с първия си мъж. При Париж поне майката на децата му не беше втора употреба."Мда, съгласен съм. Не е много гот някой да разправя в кръчмата как е мандръсал принцесата (не дай боже кралицата) на младини :)))

49

Щерю

преди 4 години

Следва - не след дълго кралицата ще пукне от мъка...

48

Анонимен

преди 4 години

ДА-ИМ-ИМАМ-Я-ДО-ВЕ-ТЕ, НИХНАТА ...!!!

47

245

преди 4 години

може ли поне в деня на англо- американските бомбардировките над София- прекрасен тогава европейски град, полуразрушен и невинни жертви, да престанете да ни занимавате с паразитиращите потомци на Нейно нищожество???

46

аз-ът

преди 4 години

Париж.... Имах в предвид Чарлз, редактора на телефона е шиб....

45

аз-ът

преди 4 години

Няма как един палав внук, който си е харесал някаква тъмнокоожа девойка, да наруши тези традиции---Тя отдавна не е девойка. Била е девойка (може би) с първия си мъж. При Париж поне майката на децата му не беше втора употреба.

44

Дукът на Кочериново

преди 4 години

Дреме ми...

43

Пич

преди 4 години

:)) Наивниците си мислят, че тия двамцата са решили сами да водят "обикновен живот". Няма такова нещо при тия хора, разберете го това. Там нещата се случват според традиции отпреди много столетия. Няма как един палав внук, който си е харесал някаква тъмнокоожа девойка, да наруши тези традиции. Просто е отстранен от Кралицата, да си живее в изгнание с мурггавелката. По-големият се оказа по-умен, поне си взе що годе подходяща жена въпреки, че и там нещата не са перфектни.

42

Началото на края

преди 4 години

Отдавна се коментира ....... как оттеглянето им ги шокира. Ебассси.

41

аз-ът

преди 4 години

Ако съм на местото на Кралицата - прав ви път. Обаче режене по всички параграфи. Щели да живеят между Европа и Северна Америка, а в Европа къде? В дворците на Короната? Мне, нали сте независими - на квартира мила моя, в Лондон при съплеменниците ти. На изпроводяк ще подаря на Харевица копие на Чичо Томовата Колиба. Да си я чете на малкия Шака Зулу

40

мишо

преди 4 години

И Даяна се опита да има личен живот ама не и позволиха. Така , че може да не позволят и на Меган по същия уж трагичен начин.

39

аз-ът

преди 4 години

Откъдето жената - там е родата. Тоя винаги си е бил д&генерат, проблемът на второто дете. Още от рождението си знаеш, че единствената цел на съществуването ти е да ди резервна гума, ако брат ти умре преди да има свои деца. Не трябваше да си взема тази църна принцеса, втора употреба.

38

Анонимен

преди 4 години

Егати, хората коментират на тия лиготиите все едно са фентъзи филм.

37

Анонимен

преди 4 години

Влизането на Мег в монархията си има и някои предимства за монархията, но в момента, в който почна да прави проблеми - настрани.Ако в бъдеще има полза от нея ще се върне.

36

Анонимен

преди 4 години

Бабата като им спре парите и им вземе замъка, сами ще я молят на колене да се върнат.

35

Един

преди 4 години

Тя кралицата според мен е в тиха криза от момента, в който разбра, че близки наследници на короната ще са с по-тъмен цвят на кожата. След още 2-3 поколения може и съвсем *** наследници да се появят.

34

Анонимен

преди 4 години

Доста е вероятно Мег да не разбира какво става, но Хари разбира и май не му харесва. Тия няма да изкарат дълго заедно.