14

Анонимен

преди 4 години

"Тази резолюция е неразумна, а приемането й от Конгреса може да подкопае способността на САЩ да защитават американските граждани, на които Иран продължава да се стреми да навреди". Нали това е крайната цел на червеното, демократично лоби,да върже ръцете на президента на САЩ,да не може да си върши работата,а да се занимава с депилирани,демократични бабички!!

13

bois

преди 4 години

na TRUMP ZA VSICHKO E VINOVEN OBAMATA. TOI OBACHE SI VEE MANDALKATA S MADAMME OBAMA SA MILIONERI..TRUMP NE E VOENEN STRATEG? TOI E BOGAT BISNESMEN I MISLI CHE STE PLACHI ZAIZI. TEZI V IRAN SA PO- SILNI V GLAVATA MAI I NE IM PUKA ..

12

Турчин

преди 4 години

А кога България ще плати обещетенията за Възродителният процес?

11

Шопо

преди 4 години

Като го знаят колко е улав ...

10

Скарлет

преди 4 години

САЩ са най голямото эло на планетата!!! Американски ***, които иэбраха эа преэидент ПСИХИЧНО НЕУРАВНОВЕСЕН човек, на който единствената мания е да эапали трета световна война!!!

9

Нанси Федероси

преди 4 години

Достатъчно е да знаете че тази е от гръцки произход и няма смисъл да ви обяснявам повече що за имитация на човек е Нанси Свещданоси.

8

axa

преди 4 години

иран нали само по военни зони щял да се цели ама никой не пострадал, а цивилен самолет сваля и изтрепа 180 души. Не разбирам защо Тръмп се церемони с тия аятоласи, какво се чуди европа, и как може тъпоумното бг племе да реве за радикални ислямисти, вижте им забулените жени от глава до пети и ги вижте 60-те с къси полички.

7

pscccc

преди 4 години

конгреса се пеняви, щото са избори та да се докара пред откачените си демократолибералци избиратели и да продължат да ги финансират сорос гейтс и др милиардери. Никакво значение няма конгреса, защото после се гласува от сената а той е Републикански, а после от Тръмп. Така че всичко при тях е пунта мара.

6

до 2

преди 4 години

Абе изби няколко терористи, а не 170 човека (цял самолет)... като твоите приятелчета.

5

Гърмяща пръчка

преди 4 години

Рижавият е като малко дете в магазин за оръжие.Вижда че пръчките стрелят и гледа в тръбата, докато се кани да натисне спусъка.

4

Анонимен

преди 4 години

А в Бг кога ще ограничат правомощията на простата Тиква?????Никога, разбира се.Българите са прости.

3

Анонимен

преди 4 години

Как е възможно да има толкова глу пава статия, в която три пъти се сменя решението на Конгреса от задължително на незадължително и обратно, при това даже не я дочетох до края - сигурно още няколко пъти ще се смени.

2

Анонимен

преди 4 години

Най-после му дръпнаха кибрита и фитила от ръцете на този американски лeшoяд.Сега са му ги закопчеят и да го пратят на о. Св. Елена, доживот.

1

мъртво жаден

преди 4 години

Пуснете ми водата