20

тя

преди 4 години

Какъв "трус " бе ? , един разбойник по- малко !

19

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов пак ли ще каже,както аферата с паспортите.Неправелния човека.язовири на неправилното място или ще подаде оставка.

18

истина е

преди 4 години

Няма да има трус ,защото всички в правителството са пълни пердета , и ако прокуратурата е независима ,няма министър ,който да не е за затвора !!

17

Анонимен

преди 4 години

Стана ясно още след изборите, когато се отказаха от всичко, дето говореха до предишния ден и като пиявици се впиха във властта и прегърнаха яко ГЕРБ. Тях ги интересуваше само да се крепят в управлението заради някаква далаверка и нищо друго - никакви принципи, никакви идеи, никакви обещания, с които получиха гласовете на наивни хора.

16

Анонимен

преди 4 години

ВМРО - то не бяха апартаменти, тераси, паспорти, водни далавери, сделки с оръжие за комисионни, пияно шофиране. И тези още имат избиратели - странна държава.

15

Анонимен

преди 4 години

Оставката показва, че властта е корумпирана, но това в България не може да доведе до трусове.

14

оо

преди 4 години

префесор....хохохохо.....лелка от пазара, нищо повече...

13

Изложиха се

преди 4 години

Н.Димов е виновен- не се е съобразил с действителното състояние на язовира. Но данните за "Студена" са му подавани от някой от "Напоителни системи" (НС) Перник. Вината и на двамата е голяма, но по-голяма е на този, заблудил министъра. Ако не се лъжа, зам.министър Кр.Живков от Правец отговаря за басейните. А е завършил история на международното младежко движение в институт, който вече не съществува.

12

Iozeff

преди 4 години

Антоанета Христова,георги харизанов и врачката алена предсказват по един и същ начин! Виденията им идват от едно и също място под формата на дребни суми! Господи,колко е неумна тази професорка която по скоро прилича на жрица готова да обслужи веднага всеки който си плати! Професорка! Представя те ли си!?

11

Анонимен

преди 4 години

ВМРО излезе едно ***......кафяво......знаете какво.

10

Анонимен

преди 4 години

Своите ги пращат по черноморски банки и консули в чужбина. Но местата са заети. Има свободни места сега само в ареста.

9

№8 съм

преди 4 години

Става дума за вазовата "Грамада". Някои са я чели!

8

Помните ли "Гра

преди 4 години

И сега се вижда до пътя от Берковица за Монтана грамадата. Всеки камък е хвърлен с клетвата "Проклет да е Нено!".

7

Ха-ха

преди 4 години

Баце май ще сменя патерицата...Да се готви С.Трифонов.

6

123

преди 4 години

Че то власт има ли?Един си обикаля с джипката и еднолично решава всички проблеми,назначава ,уволнява...

5

Анонимен

преди 4 години

Един ще падне,друг ще го смени и толкоз!Какво тук значи някаква си личност!Пореден епизод на тлагедията ГЕРБ!Колко некадърни калинки досега ги преназначиха от един стол на друг а положението вече е отчайващо трагично за народа и държавата!

4

Анонимен

преди 4 години

Пак ли поканиха бездарната професорка

3

Анонимен

преди 4 години

Власта трябва да се разтърси от по силен трус. Водите и горите и няма , има *** на Европа който се гори и замърсява природата ни, а ние овцете плащаме по високи данъци за колите . Цените тръгнаха устремно нагоре още преди месец и докога така.Пенсии и заплати / без тези на МВР / ниски, но ще се купува нов правителствен самолет, дронове и ще се теглил нов заем. Излишъка от два милиарда пред коледно се раздаде без народа да почуства дори повече от стотинка в джоба.

2

HRISTOVA

преди 4 години

TAJA SAMO AAAA AAAAA AAAA! NIchto smisleno

1

сигурно

преди 4 години

Тиквата падна !!