29

тогава

преди 4 години

И ако Ирак почне да създава проблеми, виновна ще е Русия. Понеже не са виновни лудите иракчани, които ядат зелника, виновен е онзи, който им го дава.

28

...

преди 4 години

Линка е: https://twitter/NarimanGharib/status/1215334836937928705

27

Антон

преди 4 години

Просто исках да провокирам тълпата да видя дали има повече про-руски или про-американски ***. Аз като цяло нямам мнение. Но ме дразни как всички имат без да са видяли нищо с очите си.Признак на самостоятелно мислене е да има много мнения в различни посоки.Ето ракета в действие.. За съжаление сваля украински самолет пълен с пътници :(https://twitter/NarimanGharib/status/1215334836937928705

26

Анонимен

преди 4 години

До Антон 7Антончо мамин, много лесно кълвеш на миризлива примамка! За свалени с ракета самолети знаем - един на KAL до Сахалин, защото американците изработиха корейците с техен разузнавателен самолет, летящ наблизо, но и корейците не се подчиниха на руския изтребител!Знаем и за свален от ракета, изстреляна от американски боен кораб срещу ирански пътнически самолет с 270 души, 40 от които - деца!Чети бе, хайванче!

25

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 4 години

И ние имаме такива токущо гръмнахме некъв нахален украински боинг

24

Анонимен

преди 4 години

До АнтонСАЩ имат отвратителна външна политика.. Жестока, грабителска, опортюнистична---------Ти изобщо знаеш ли какво осначава думата "опортюнистична"?

23

Гостенин

преди 4 години

До 15 немоЗапасните натовски "овенни" са много големи стратези и "храбри" войни. Ама пусто са пенционери, разбираш ли?ПП Хашек най-добре описва тези пишман стратези - мазни феледфебели, дето всичко знаели за военното изкуство, ама офицерите *** войната.***! Чети Хашек и Швейк. Ще ти е прекалено трудно, ако не си запозната със малоумието на военната машина.

22

Анонимен

преди 4 години

"Ако може дай и на нас на изплащане защото сме зле с парите."България отдавна има 10 броя C 300.

21

шматка

преди 4 години

До 17Че ние имаме

20

Анонимен

преди 4 години

Абе а що не си купят Ф16 , като нас ? Да видиш ти - ем продавача им е дошъл на крак !

19

Анонимен

преди 4 години

Аз на война няма да ходя.За кой да се бия За наще чорбаджии ли .Сега не са чорбджииа олигарси.Да ходат мутрите да се бият.

18

Антон

преди 4 години

Дам, САЩ имат отвратителна външна политика.. Жестока, грабителска, опортюнистична. Не е голяма разлика от външната политика на повечето държави в света. Като цяло - има ли силен и слаб и почва садо-мазото.

17

Анонимен

преди 4 години

Путин ,продай им .Те имат пари.А ти имаш свръхпроизводство на Ц300.Ако може дай и на нас на изплащане защото сме зле с парите.

16

Антон

преди 4 години

За да мога да се изкажа обективно за качествата на тия ракети или хамериканските им братовчеди тряа да си купя и да направя малко обективни тестове в домашни условия.Иначе ако се доверяваш на производителя само..

15

немо

преди 4 години

Спрете да пророкувате за война!!! Щото тия дето най-много я искат първи ще избягат да се крият! а, че няма да има къде е отделен въпрос.

14

Анонимен

преди 4 години

Дали е свален от ПВОто самолета никой не може да паже. За сега има само слухове и спекулации и всеки си знае неговото.

13

Гостенин

преди 4 години

Че да могат със една ракета да свалят пътнически самолети, а не със две?Има резон.

12

Анонимен

преди 4 години

САЩ се гордеят със своите ВВС и когато някоя държава закупи руски системи това със сигурност е препъни камък за американските намерения. Тези системи не са с производствен хак да могат да се изключват дистанционно от майната си и когато светнат на радарите всичките Ф-35 със сигурност е много голям проблем ако се разчуе.

11

Кварник

преди 4 години

Наближава голямата война всички държави се снабдяват с оръжия само нир сме без нищо

10

Анонимен

преди 4 години

Защо почти всички в НАТО трябва да са с безнадеждно , но скъпо американско оръжие? Нали са велики и могъщи англо-саксонските корпорации защо плашат със санкции всеки не желаещ тяхното оръжие?