10

Грую

преди 4 години

До #7:Е да де...за какво му е да се навежда, освен за да "слезе". А и какъв късмет трябва, за да се хване за степенката?

9

г р а в и т а ц и я

преди 4 години

Ами ще виси , то е ясно ! Да стърчи нагоре ли очаквате . . . . .

8

Анонимен

преди 4 години

ХааахаххаххахаххахааПълен РЪБ!

7

Анонимен

преди 4 години

До ГруюАйде чети. После коментирай. Провесил се е когато се опитал да откачи втората. И затова вися известно време с нея. Ска се освобождава най-лесно, като с щеката натиснеш автомата. Трябва да си пълен ку ку да опитваш с ръка. Да не говорим, че същото можеш да свършиш и с освободената вече обувка. Само, че този е с 3 висши.

6

Анонимен

преди 4 години

*** та дрънка!То не падаха в Пампорово. То не падаха на Боровец! Та дори един му изпадна детето от кабинката на Витоша! После се обиждайте на м атре ал. Всички съоражения съм ги ползвал със сина ми още от неговите 5 години. Един път не сме имали проблем. Смятам за абсолютно погрешен подход да учим куковците,че някой е длъжен да ги пази. Той побягнал към трамнвая на червено. В лявата лента го видели и спрели, другия нямал тази видимост и го помлял. Месеци ме занимават как светофара бил"лош"

5

АнонимеН

преди 4 години

ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПУСНЕ И ДА ПАДНЕ ОТ 8-9 МЕТРА ВИСОЧИНА, А НЕ ЗАРАДИ НЕГО ХОРАТА ДА МРЪЗНАТ 10 МИНУТИ А МОЖЕШЕ ДА СА И МНОГО ПОВЕЧЕ!!!! МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ БЕЗСРАМНИКА!

4

123456

преди 4 години

аКО НЕ СЕ ВЪВЕДЕ ДРЕГЕР ТАКИВА СЛУЧАЙ ЩЕ ЗАЧЕСТЯТ МОЖЕ И НАКОЙ ДА ПАДНЕ ВСЕ ПАК...АЛКОХОЛА ,ДРОГАТА НЕ ПРОЩАВАТ РАНО ИЛИ КЪСНО....

3

Грую

преди 4 години

Какви глупости разправят от Юлен? На видеото се вижда, че втората ска му пада докато виси. Освен ако не е трикрак де.Най-вероятно е искал да скочи на ниското, ама изненада...закъснял е докато се измуши.

2

Абориген

преди 4 години

По пистите е пълно с надрусани *** ....

1

Анонимен

преди 4 години

С благополучен край, това е важното!Някак си този скиор не е паднал жертва на Пормяната на президент румен радев ветото!