82

ncuxonama

преди 3 години

ТОПАР ФЕЦЕР АСМ ВАСТА ЬЕЬА

81

Гошето

преди 4 години

По-голям проблем е, че е модно да си егоист и все по-голяма част от населението са такива.

80

Анонимен

преди 4 години

Значи всички политици, журналисти, бизнесмени, министри, хора от телевизора, експерти, са психопати.

79

Анонимен

преди 4 години

Психопати в България почти няма но социопати са почти всички. Разликата между психопата и социопата е че вторите не могат да се владеят емоционално и лесно се разпознават. Психопатът от друга страна е спокоен, кавалер, чаровник, сладкодумен, умен, интелигентен и много сполучливо прикрит!

78

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо слагате думите "мъж" и "психопат" в едно изречение, при положение, че в съвременния свят психопатологиите са най - разпространени всред феминистките и техните привърженици - тея с нестабилния пол(*** дисфорици). Направо си е подвеждане и заблуда в престъпни мащаби. Помислете за това от редакцията. Мирише на психопатия.

77

Психолог

преди 4 години

Стигнах до частта, че психопатията не е обект на психиатрията и започнах да се смея на журналиста. Има уикипедия. Ако поне нея беше прочел, щеше да научи, че името психопатия е сменено с по-благозвучно и под това ново име психопатията все така е присъстваща в Международната класификация на болестите и все така именно е част от психиатрията. Останалото, което пише в материала, са още по-големи глупости.

76

YX

преди 4 години

Интересна статия. Изследвани са само мъже. Забележете в Швеция. Там поне 30% от жените спадат към тази категория. Още една тухла в генетичния расизъм.

75

някой

преди 4 години

До: номер 60 (Хммм)А, не съм съгласен, не е така!Аз защо не съм такъв?Смело мога да заявя, че съм опериран от импулсивност!Винаги, абсолютно винаги обмислям всеки свой ход. Преценявам нещата, кое крие риск и кое не. Изпълнен съм с емпатия. Винаги ми е мъчно и страдам за близките хора които имат някакъв проблем, както и за непознатите. Но когато човек ти е близък боли най-много. Сигурен съм, че има и много други като мен. Ако вие не сте сред тях, проблемът е ваш (и за вас ми е мъчно!).

74

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че не можете. Психопатията по принцип означава отклонение от нормалното поведение. Но за да откриеш че даден човек е психопат, трябва да го познаваш едва ли не от малък. Ако срещнеш някой в тълпата случайно, няма начин да познаеш че е такъв.Психопатите умеят да се прикриват. Могат да изглеждат много любезни, услужливи и учтиви. Само в някои случаи може да прояви например липса на съчувствие или егоизъм.Импулсивният и безразсъден характер се проявява също в отделни моменти.

73

Анонимен

преди 4 години

хахахОПИСАНИЕ ЗА СОЦИОПАТИ1. РАЗПРОСТРАНЯВАТ САМО ЛЪЖИ/ МЕДИИНО ПРОСТРАНСТВО2. ПРОПАГАНДА ИЗВЪН КОНТРОЛ3. РАЗЛИЧНО МЕНИЕ ОТ ТЯХНОТО НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА (КАТО ИСТИНАТА)/ "FAKE NEWS"4. МАНИЕ ЗА ВЕЛИЧИЕ ИЛЕ ВЛАСТ (ПАРИ)/ НА ВСИЧКО СА СКЛОННИ ДОРИ ДА УБИВАТ ЗА ПАРИ5. МРАЗЯТ ЧЕ НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА ИМА СПРЕ ИЛЮЗИЯТА И ВКАРВАТ НЕВИННИ ХОРА В ЛЪЖАТА ИМ!КОЛКО Е ЛЕСНО!!! ДА ДРАСКАМЕ, НО ПРАКТИ И РЕНОСТТА МОЖЕ НЕ 1% А НА 100% ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА СЕ "ПСИХОМАПТИ"

72

Анонимен

преди 4 години

Забравили са рязането на лентички.

71

Анонимен

преди 4 години

ПОЗНАХ СЕ! ПОЗНАХ СЕ!

70

ongobongo

преди 4 години

Та Вие сте ме описали.

69

Анонимен

преди 4 години

Абе общо взето нарушаваш ли стадния принцип те обявяват за психопат,демек излизаш от матрицата наложена от управляващите и не се вписваш в общо приетите норми на подчинение.Играеш го лъв,а според тях трябва да си агне иначе си психо!Кой гарантира,че измислените закони са правилни и така трябва да се живее, както са решили някои?!

68

Анонимен

преди 4 години

Психопат не значи луд, не значи престъпник, не значи сериен убиец или канибал, или даже мизантроп. Психопатия се нарича всяко, дори най-леко изкривяване на психиката в някаква посока, тоест това е само някакво предразположение към нещо.

67

Mockingbird

преди 4 години

отделно от всички описания споменати по-горе психопатите обикновено се крият в тайни общества, като билдербергови, масони и др. като там си създават подходяща среда за психопатичните си поведения, които изразяват чрез скрити ритуали. те още се самонаричат "филантропи" и наистина си вярват, че са такива, но разлагат обществата с болните си идеи и перверзни мечтания, които налагат със силата на парите, медиите и купените политици и разложените си полит. системи.

66

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!НЕ Е ЕДИН,МНОГО СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 4 години

Докторската мафия е измислила доходоносни критерии според които всеки един човек трябва е психопат. А дали е така? Зад океана този номер редовно минава. Не случайно всеки втори американец го пращат на психиатър и го тъпчат с лекарства.

64

пецата

преди 4 години

Колкото повече съмнения и раздор вкарват между хората толкова по лесно са управляеми, разделяй и владейМного хора са казали правилно за политиците и всички висшестоящи длъжности, до такива места се стига с прекалено голямо деформиране на психиката а задържането на такова място изисква още по голямо деформиране

63

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Има един психопат на много висока позиция у нас. Той възприема държавата като бащиния и разполага с държавните пари и богатства като със свои.Същият има мания за величие и е самовлюбен нарцис.Той не приема чуждото мнение и задушава със силата на репресивните органи всяка критика.По характер е страхлив и много обича да слугува на силните на деня. Преди на комунистите, днес на американците ...Обича да предава приятелите си ... Първо мутрите, после полицаите, а сега съпартийците си... Кой е ?