8

оо123

преди 4 години

ЕЕЕ, има още да поработи да стигне Кали. Три деца от различни и готова за четвърто от четвърти....

7

Гост

преди 4 години

Задаваха и елементарни въпроси в някакво шоу и не знаеше, сигурно трудно чете. Но иначе гарантирам за нейната скромност, интегритет и кротост. Тя е притеснителна, но в добрия смисъл, не е слагачка и не е медийна ламя, много добро момиче. Пълно противоречие с медийния образ.

6

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Тя и комшийката ше ражда на стария Бабин ден ама никъде не я споменават. Спрете се с тези блудкави статии, ставате банални и това ви отблъсква като т.н. медия ! !

5

XuTbP5bP

преди 4 години

Браво! Още 2-3 да направи, ама от различни мъже разбира се...Иначе как ще е "модерна и независима" жена.

4

ПроСоТо

преди 4 години

да й беха изтипосали друго кадро!като видех това ,в първия момент си помислих,че това черното са мустаците й..Тя аслъ нещо като на кавардисана мяза..Наче-хубава капа!..И коса като на Уили Нелсон......но,радвайте й се!...Не гледайте мен:-Аз нито я познавам,нито я слушам!..ВАША Е!

3

Анонимен

преди 4 години

Много трогателно!

2

Анонимен

преди 4 години

А кога ще напишете новината, че русата и готина ватманка, която кара трамвай по линия #5 е бременна във втория месец?Браво, голяма новина ни сервирахте!

1

Анонимен

преди 4 години

Еми тя е майка за пример с "тази малка дупа".Ще ги възпита едни умни, интелигентни, възпитани и с добри обноски...Да си направи още две, от други двама.