135

Анонимен

преди 4 години

София е възможно да развие промишленост.Държавни, образователни и др. институции следва да се децентрализират.Столица е подходящо да стане централно разположеният, достоен град Карлово.

134

Dido

преди 4 години

Като се има предвид, че реално вече над 50% от работещото население е в София, то дял от 40% от БВП е лош показател, особенно при изброените преимущества! Водещия дял на услугите пред производството също е лоша тенденция!А това, че почти полувината население на България ежедневно диша супер мръсния софийски въздух е бъдеща национална катастрофа!

133

Я съм там

преди 4 години

*** е роден за града, за хаир в шоплъка.

132

Помня

преди 4 години

До Анонимен 129 Глупости. При Тошо в провинцията плащали повече...Кой както се нареди с доносничество и подлизурство. Тошо е давал по 20 000 лв.на членовете на ЦК на БКП за Нова година , да не го свалят от власт. Такива пари обикновения българин не можеше да спести за цял живот. А във вилата на Кеворк Кеворкян намериха 600 000 лв.Представяте ли си ?Пишеше го в Р.дело. За това този всяка седмица повръща по демокрацията.

131

Наблюдател

преди 4 години

Страната става икономическа пустиня.

130

статистиката

преди 4 години

Между 70 % - 80 % в България от трудовото население живее в градовете. Това е тъка от методиката на Централизираната власт. В нормалнита ЕС държави този процент е около 50% на 50% градски и селски населениместа. Една малка държава като Швейцария е на челно место в Земеделието. А Германия е на първо место в Европа. Стотици земеделски продукти от германски частни земеделци са на пазарите в Източна Европа България Молдова,Беларус Русия. Особено в Русия се търсят млечните продукти от частните земе

129

Анонимен

преди 4 години

А твоя Иван ще варди блока и ще прави нова година с братовчетките заврян зет даси днес

128

Анонимен

преди 4 години

Защо само в София е живота идат някои забравят даси идват с месеци години защо усета да живее ш е в малките градове но всичко иска в София като малък и аз ходих сега си живея в малък е защо ми защото не искам да плащам 600 лева квартира и да не мога да си върна заема от 60 лева втора година че няма време.Няма друг път за рожденни дни има за клюки има *** за нас няма жива и здрава и на микре дано да има

127

Анонимен

преди 4 години

Скоро цяла България ще се събере в София. А наоколо - пустош, незаконни ВЕЦ- цове, незаконни *** и умрели язовири. И пъбове за газ.

126

evropa

преди 4 години

Sofia e ubeditelno nai tapata stoliza v evropa.

125

Анонимен

преди 4 години

В Надежда....няма надежда..!!!

124

Анонимен

преди 4 години

Още преди 1989 в София работеха по-образованите хора, но тогава в провинцията плащаха повече, за да ограничат наплива на селяните към София. Сега нищо не ги спира.

123

Анонимен

преди 4 години

РибатА съ умирисва от главътъ.

122

мснямаше салам

преди 4 години

Още през най тошово даваха по 30лв столични

121

Анонимен

преди 4 години

40% от БВП на България го дава София, значи София храни цяла България.

120

грешен код

преди 4 години

Чета и мисля.Ми то само дерек тори и ли директори ли в София.Ааа и депутати.

119

Анонимен

преди 4 години

София нищо не дава. Фирмите които се регистрират там плащат данъци на софиянци. С такива заглавия и статии можете да лъжете само ***. Заради едното летище всички мултинационали са с регистрации в София. Няма външно представителство на фирма, което да не е рагистрирано в София. Какво произвежда София???? Само услуги. Нищо друго.

118

Анонимен

преди 4 години

Ами да, тя даже МОРСКА АДМИНИСТРАЦИЯ е в София. Командват оттам! Пълна централизация и урбанизация. Селата полу, до напълно празни, какъв БВП там?

117

Факт

преди 4 години

В София живеят около 700-800 хиляди човека, от около 4-4,5 милиона останали да живеят в България, т.е. около 16-17% от живеещите в България, което не е толкова много. Много са тези 40% от БВП.

116

Анонимен

преди 4 години

В София преобладават услугите, а това не е истинска икономика.Млъкнииии уеееееееее!