82

Анонимен

преди 4 години

евала на гешев благодарение на него крадлата иванчева ще си получи заслуженото и шаферчетата около нея

81

Анонимен

преди 4 години

Жените минаха всички граници, премиера им се довери а те го предадоха! Доживотен затвор като минимум да и даде Гешев и нека лежи

80

R.I.P. 681-2007

преди 4 години

България ... умря!

79

123

преди 4 години

Главният прокурор коментира, че не е информирал премиера Бойко Борисов за действията на държавното обвинение, но той най-вероятно знае.Защо си мисля,че прокуратурата трябва да е независима и не трябва да се отчита на премиера?Не разбрах също, областната управителка как съвместява работата си с това да отговаря и за ВиК в Перник.Винаги съм си мислил,че това са различни длъжности.

78

Анонимен

преди 4 години

затвор и конфискация на имущество.за Нено Димов също..

77

Eва

преди 4 години

До МиСамо дето в пернишко и викат Ирена ***.

76

въй

преди 4 години

Герберска пушилка. Нищо не става от простите гербери.

75

Анонимен

преди 4 години

ЯЗОВИРА УМИШЛЕНО Е ИЗТОЧЕН ЗА ДВА ТРИ МЕСЕЦА СЪС СТАРТ ЛЯТОТО НА 2018г АВГУСТ , НЕГО ВРЕМЕ ЯЗОВИРА Е ПЪЛЕН, СПРАВКА ГУГЪЛ ЪРТ И ЧАСОВНИЧЕТО ОТГОРЕ ,ТО НЕ ЛЪЖЕ , ДЕСЕТИ МЕСЕЦ 2018г язовира е полупразен!!! кой и защо го е опразнил обаче , според мене е било за да свият тиквите милионите от ремонта 32 милки , ЩЕ ГО ПОКРИЯТ ТОВА

74

Анонимен

преди 4 години

ББ продължава в стил "може да сме се н*********ли, но нали още не смърди". Това поведение е още от първия му мандат, но то вече не става да го крие @кито, щото вече цяла Европа го гледа... Ние, пък от какво ни е срам (страх) да го почистим и потърсим сметка не мога да разбера... Унижението на българските граждани не е безкрайно, както и търпението!

73

Спътников сателит

преди 4 години

През последните дни министърът на околната среда и водите Нено Димов не спира да обяснява, че той и неговото министерство нямали никаква вина за водната криза в Перник. Сателитните снимки по проекта Коперник, както и данните от дневника на язовир Студена, доказват само едно: още през август водната криза се е задала зад ъгъла.

72

Чудо невиждано

преди 4 години

При обиска на апартамента на Ненов, където и да бръкнат Цацата и Гешефта, отвсякъде извирала вода.

71

Я па ти..

преди 4 години

До ?! 78 Има , Нинова. Хи, хи..!

70

Отговор

преди 4 години

До Мизийски 62 Прочетохме , но тук става въпрос за Перник , не за Столипиново. За Столипиново има време. Гешев няма да пропусне.

69

cinik

преди 4 години

Цирк

68

ГешеФТур Пикчърс

преди 4 години

В стил американски екшън, сниман в Бояна, Иван Гешев започна новата година като главен прокурор. Обвинители, следователи, КПКОНПИ, ДАНС и МВР се разшетаха в Перник, удряйки звънци и хлопатари, сякаш са част от кукерския карнавал, който тази година отпада по водно-епидемиологични причини...

67

мдаа

преди 4 години

Бушоните на Бойко - първо ги арестуват, после я дипломат, я шефче в средиземноморска банка.Ей на това време бушон да си. На Бойко.

66

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

65

Анонимен

преди 4 години

Гешефта не бил информирал Борисов, че той без негово разпореждане няма да си мръдне и малкия пръст да направи нещо, тези ни вземат за канарчет, ...ах ти наглецитеи гаранция че въпросната дама най-много да замине посланик някъде заради големите си заслуги към ш..айката на Борисов

64

Анонимен

преди 4 години

Който влиза в управлението, трябва да знае, че безотговорността и некадърността, причинили вреда на обществото, се наказват строго! Не с мъмрене и изпращане в чужбина на работа. А според буквата на закона. Това също е част от демокрацията.

63

Анонимен

преди 4 години

До 12_5Разрови се, и ще вземе да изникне Гоце, ама не Делчев. Виж инициативните комитети за издигане на президент. Родата. "Совите не са това което са".