57

Българче

преди 8 месеца

Сигурно е приятно да живееш в по-малък град. Няма ***, която да форсира коли и мотори посред нощ и да хвърля *** навсякъде - природа, чист въздух и добра заплата (специално за там). Имах един клиент руснак, след 15г. отиваш на пенсия, там наистина пада към -40 зимата и зъбите му бяха изпадали от студа. Североизтокът на Русия е най-слабо населен, но там студовете са страшни. *** надали може да го разбере.

56

Руснак

преди 4 години

"В крайна сметка, как човек може да се наслаждава на леден десерт, когато е заобграден от лед?" Ако не можеш да разбираш, защо искаш да пишеш глупости?

55

Анонимен

преди 4 години

готвач Динат - това е най-руското име! Ха-ха-ха!

54

Анонимен

преди 4 години

В Русия само глад и студ

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59Ушанката е американска шапка, появила се в Русия през ВСВ. Иначе е формена шапка на някои родове войски и флот на САЩ, Канада, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Китай, КНДР.А примитивите използват думата като нещо обидно, толкоз им е акъла!

52

Анонимен

преди 4 години

До пущинякТи за Гълфстрийм чувал ли си? А как е плажът в норвежката провинция Свалбард, по-известна у нас като Шпицберген?Сега въпросче: на география ли ще ме учиш, питек?

51

Анонимен

преди 4 години

Ушанките живеят, живели са и ще живеят винаги в мизерия и гнет.

50

Анонимен

преди 4 години

Българите и без -50 градуса пак бягат. Нещо в демократична България на бойко хора не останаха но анти руските статии не спират.

49

Анонимен

преди 4 години

На този или тази писал статията главата му е пълна с бръмбари.

48

HH

преди 4 години

Боряна е написала една наистина завладяваща статийка .....

47

Анонимен

преди 4 години

На който не му харесва в Магадан, да ходи в Якутск.

46

Анонимен

преди 4 години

Скоро не бях чел такава пръдня за Магадан.Пълни измишльотини.

45

179

преди 4 години

Се едно слушам за нашата провинция и всички хора ,които бягат от нея посока- София или Чужбина , лоша работа...

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50Само че те са патриоти и числеността им расте, макар и бавно. А за последните години населението на Украйна е спаднало с 5%, на Румъния - с 3% и на БЪЛГАРИЯ - с 1%!Не е лесен живота в страна, 1/3 от територията на която е северно от Полярния кръг.

43

Анонимен

преди 4 години

"...богатите заложби на злато в близките планини."Моме, аз пък имам ЗАЛЕЖИ от любов към родния език и скромно казано, го владея добре.Сега за Магадан. Има още много селища на тази географска ширина с такъв климат. На някои им харесва даже да живеят там. Общото може да се види в статистическия справочник - много по-високите заплати! Най-високите заплати в Русия са в Ямало-Ненецкия и Ханти-Мансийския области. В благословените земи на Кубан и Астрахан заплатите са много по-ниски.

42

Анонимен

преди 4 години

Градът от който всички искат да си тръгнат......а още по-точно ....държавата от която всички искат да си тръгнат...

41

Анонимен

преди 4 години

В момента в Новосибирск е -18'С и влажност 87%., което се възприема като -23'С Това си е *** студ и Не е най-лошото , защото температурите падат до -45, а минималната измерена е -51'С Есента и пролетта пък са като нашата зима. Хората обикновено си мислят, че просто зимата хваща някакъв сериозен студ, но иначе всичко е ок. Истината е, че там се ходи без палто само от юни до септември.

40

Владимир Путин

преди 4 години

Гаварит Масква, мъй готовъй пережить в минус 80 градус целзий. Магадан, ета наша Ибиза, каждего там ибатся с разнъй зверей. Слава Сталину и Ленину, рубла номбер уан!

39

Анонимен

преди 4 години

И за какво трябва да има метро ако има широки улици и лични автомобили?Метрото в СССР е строено с робски труд от затворници, за да се ползва като бомбоубежище по време на война.

38

Анонимен

преди 4 години

Няма вариант вътрешноконтинентален климат да е хубав. И фантазиите, че щели да се възползват от глобалното затопляне, са дъвка за наивници. Пустинята Гоби само ще се премести на север, а крайбрежните им райони ще се разсипят от наводнения. А там, където сега е тундра, ще станат безкрайни блата.