9

Анонимен

преди 4 години

Това, което го пише в тази статия и което уж било новоизлюпена идея на някакви "учени" ми го е казвала още баба мина село преди 40 години. Не си пълнете статиите с глупости.

8

х

преди 4 години

Тесто, растителни мазнини, захар, преработени въглехидрати, безалкохолни напитки, алкохол и нулева двигателна активност, горе долу това са причините.

7

Анонимен

преди 4 години

Ми, най-вече е от ядене

6

Да

преди 4 години

За на запад не знам, но в щатите много трудно наемат на работа хора с наднормено тегло, защото здравната застраховка ще струва много скъпо на компанията.

5

Анонимен

преди 4 години

Любимите на всички 80%.Като не знаеш какво да кажеш - ами 80%.

4

До 1 и 2

преди 4 години

Вие не сте наясно, но на запад вегани и дебели искат да ги признаят за малцинства с всички произтичащи от това привилегии. Особено смешното в случая е, че дебелите са около 50% от населението, ала искат да ги третират като малцинство. Дежурните обяснения, които можете да чуете от тези групички са имам непоносимост към тази и тази храна, аз съм веган по етични подбуди, да си дебел, е въпрос на ген и т.н.

3

Анонимен

преди 4 години

Toва беше ясно от 60-те и 70-те на миналия век. Повечето неща са пределно ясни, но като напредне медицината и пак се започва наново да се премислят стари неща. Всичко отдавна е проиграно, но явно трябва да се даде по-ново и модерно обяснение. Сякаш по-рано се даваше по-адекватна оценка на база индивидуални наблюдения, а не на стандартни положения.

2

Щерю

преди 4 години

Аушвиц, Освиенцим и др. концентрационни лагери опровергават идеята, че човек не може да отслабне. Явно може. След това много от оцелелите концлагеристи доживяват близо до 100 годишна възраст. Това показва, че съвременните хора ядат много повече от необходимото количество...

1

Анонимен

преди 4 години

Шокиращо.Това не го знаехме въобще!