10

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 7 И какво от това ? Ти в телевизията на БСП ли искаш да работи ?

9

Пенсионер

преди 4 години

До Калеко Алеко 2 Ако технологиите бяха така развити както сега, СССР нямаше да скрие за най голямата атомна катастрофа с АЕЦ Чернобил.Чудно е как за един човешки живот, човек стъпи на Луната , появи се интернит и компютри с големината на джобен телефон.И всичко това от Запада и САЩ. А от Русия нищичко.Само бомби на конвеир и руския народ без бъдеще.И тръгнали да бъдат световен фактор.Тоягата Тръмп. Инак няма спасение.И не мислете че пенсионерите са глупави.Глупавите си отидоха.

8

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 3 Не се досетих че е Путин. Мислех че е Тръмп. След неуспешни опити с добро да се договори с Кимчо , Мъдурко и Путин , време е да извади голямата тояга.И той най после го разбра.САЩ виноги са били световен жандарм , разбирай световен световен полицай. Щам някой сгафи , идват , бият , насаждат демокрация и си отиват.Инак света отдавна да се е самоунищожил.

7

Така е ..

преди 4 години

До Осман 2 Да , ама не се отчайвай . Опитите продължават.Джендърството ще помогне.То и никой не вярваше, че човек ще стъпи на Луната , ама ето че се случи.

6

Анонимен

преди 4 години

Тоя Бехар не работеше ли в изданията на Прокопиев?

5

Анонимен

преди 4 години

Те приказките са за заблуда на тълпата, а светът се управлява с диктаторска ръка.

4

Анонимен

преди 4 години

Eдин способ за управление на тълпата. И на това ще му мине времето. Лошото е, че технологиите водят да насилствена диктатура, прикрита под някакви илюзорни предимства.

3

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоСъс светлинна скорост, обаче, тече и дезинформацията.

2

Анонимен

преди 4 години

Светът се управлявал с туитове всяка сутрин. Наистина глyпoтeвини.Има един истински влиятелен държавник, който никога не се е принизявал до използването на туитове. Това ни най-малко не пречи на цялото човечество всяка секунда да следи с изключителен интерес неговите думи, постъпки и предвижвания.Сигурно се досетихте, че става въпрос за Владимир Владимирович Путин.

1

Калеко Алеко

преди 4 години

Туитовете и Фейса са хубави изобретения, така всички на минутата научават какво точно се случва ... В съвременния динамичен свят информацията тече със светлинна скорост и то благодарение на новите интернет технологии ... Ако на някой това му прече да си играе на "развален телефон" или да налага цензура, като си служи с алтернатимни мрежи и други ограничения ... !!!