21

Анонимен

преди 4 години

Метан има $21 милиона.Хари и нищо да не донесе ще си живеят царски. За какво им е монархията?

20

Анонимен

преди 4 години

ХАри,Хари ,глупаво момче си беше,глупав си остана,метнал се на *** му.

19

Анонимен

преди 4 години

Харесвам ги и им стискам палци да имат добър шанс и подкрепа за бъдещето си. Те имат право на своята лична свобода, каквато и работа да изпълняват. Това англичаните не го разбират, смятат, че хората от кралското семейство трябва да живеят като в Биг Брадър.

18

Щерю

преди 4 години

Тия двамцата направо убиха всичко свято в мита за монархията и никому ненужните кралски търтеи-тунеядци...

17

Анонимен

преди 4 години

тая новина има ли я в Турските вестници? Искам да видя новина за минидържавата извън ЕС в някой шантав Турски вестник

16

unabomber

преди 4 години

Ауууу, горката Меган. Колко ли наистина е трудно да гледаш едно дете със златна лъжичка в устата, бе да се притесняваш за пари, статус, здраве, жилище, поминък, наследство, образование и прочие. Да знаеш че най-добрите бавачки, лекари, учители и готвачи са на твое разположение. Колко ли е трудно да имаш осигурена денонощна охрана.

15

Прави са

преди 4 години

що ще дирят в англосаксксонския рептилски сбор, наречен британска корона, символ на сатанинското управление на света и съюзил се с рептилийте. Има много инфо в Ю-туб по този въпрос.

14

Анонимен

преди 4 години

Хари у Мегън са си бунтари. Особено Мегън, която много му влияе! Виж брат му Уилям е стабилен като стомана и.с Кейт са перфектна двойка! Дали защото и двамата са зодия Рак, ( както и принцеса Даяна е същата зодия)!! При Мегън и Хари има пълна зодиакална несъвместимост -тя Лъв -абсолютен лидер и бунтар срещу правилата, а Хари е Дева и ще се подчинява, но и девата е с труден характер и в бъдеще не са изключени конфликти между двамата. Може и до развод да се стигне, защото все пак Хари ще иска да запази традициите на монархията, а Мегън се стреми към свобода като Даяна, но и в същото време

13

Шопа

преди 4 години

Харито настъпи мотиката с тоа таласъм.

12

Анонимен

преди 4 години

Горките милионерчета как ми е жал за тях, безработни на борсата

11

Анонимен

преди 4 години

главния предател на кралството---Въй, каква драма. Странно ми е, че някои хора явно наистина се вълнуват от английските кралски лиготии и ги вземат насериозно.

10

Хеъри Мегъз

преди 4 години

Да не вземе "случайно" да катастрофира в тунел ида се гътне както, сещате се кой преди доста време.

9

Меган Маркълова

преди 4 години

Коментарите в инстаграм към профила им са блокирани, защото всички англичани ги псуват за това, че съсипват монархията. Не може само да искаш парите и облагите, ама да не полагаш никакви усилия. Хари стана за смях като взе тая афроамериканка, развеждана и по-голяма от него. Имаше много по-добри кандидатки, ама реши да го набие на Кралицата. Еми най-накрая Кралицата ще им го набие... и на двамата. Особено на Хари дето никога не е работил.

8

Биби

преди 4 години

Сбъвет към кралицата, да им свали титлите, да прекрати всякакво кралско и държавно финансиране, да им забрани използването на кралския лейбъл за всякакви цели, да се отърве час поскоро от тях в противен случай те ще разрушат монархията. Очевидно дълбоката държава им е обещала доста, за тази цел, няма как иначе nasty Меган да се откаже от сладкия живот. Но главния предател на кралството е Хари, безакълен като дядо си Едуард и неуравносен като майка си Даяна

7

men

преди 4 години

бащата на рижката е некв играч по поло така че той и без това само на хартия е със синя кръв. малко от майка си де че тя е копиуе на голдшмит ама това е друга история. че и за мулатка се ожени... а сега щели да продължат да си живуркат ама официално се изплюли на дрътото влечуго. да фърлят кокала като са много ербап.

6

Анонимен

преди 4 години

Това е кризисен ПР ход за оправяне на имиджа. Запазват скъпото имение чиито разходи остават на гърба на робите и титлите и си отварят една фондацийка за балами, снимат се с Грета Тунберг, садят две фиданки и нагъват вегански пици за пред камерите и охооо, вече били независими и сами си изкарвали парите!

5

Snorky

преди 4 години

Започва новата прoстотия "Мегзит".

4

Анонимен

преди 4 години

о тепърва ги почват ... след меган идва шотландия, след това ирландия

3

8

преди 4 години

От нищонеправили - към нищо ни вършещи!

2

Анонимен

преди 4 години

Оставете хората на мира ей!