7

Анонимен

преди 4 години

По-важно е да разберете, че долара се заигра и заради това се качиха и после спаднаха петрол+злато+евро+паунд+жито+въздух. Всичко се влияе и определя от долара. Яд ли ви е рубладжии.

6

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости, Май 2019 петрола беше по-скъп. А вчера след отварянето на по-висока цена се срина след съобщението на Тръмп. Толкова евтина опорка от финансовия анализатор, че се чудя с какъв акъл ги говори тези глупости.

5

Анонимен

преди 4 години

Историческия връх е от 2012г. с цена от 128 долара за барел.

4

пак закъсня

преди 4 години

"Исторически връх в цените на петрола"-----------------------------------------------------Такова нещо никога не се беше случвало и ... ето пак.Как се изхитрявате да го правите?Креативността ви е удивителна. Какво имам предвид?Историческият връх в цените на петрола беше на 07.01. - клонеше към $69. Преди посещението на Владимир Путин в Сирия, в тресящия се от напрежение БИ. Преди посещението на Владимир Путин в Турция и преди заявлението на бай Дончо.Днес цената на барела е под $66.

3

До 2

преди 4 години

Хмм, сега гледах, че на 6.01.2020 е бил 70 долара, сега е към 68. Но това не е исторически връх

2

Анонимен

преди 4 години

Статия със заглавие за петрола, пишат за златото... Dnes.bg много отдавна вони на fake news + click bait

1

Анонимен

преди 4 години

В момента е $59, стига сте внушавали оправдание за скъпото гориво по бензиностанциите... Поръчана статия от кого?! OMV/EKO... Марешки? Май като чета е Лукойл