56

Иванчо от втори Б

преди 4 години

До Анонимен 80Щом е свален значи ПВО си е свършило работата, защо да е некадърно?

55

Щерю

преди 4 години

Упорито отричат да е свален, което означава, че е много вероятно да е свален именно с изстреляна по него ракета...

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64Не е "Стингър", а ТОР

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 77В смисъл, КОИ "сами си взривяв.т населението"?Би ли се уточнил?

52

Анонимен

преди 4 години

над 40 украински специялисти са кацнали в Иран да разследват катастрофата ха техния боинг. жалко ако се окаже че сами да си взривяват населението и после да са им виновни други хора

51

Анонимен

преди 4 години

По последни данни единият мотор е замръзнал от настъпващото глебално застудяване.

50

хммм

преди 4 години

До Анонимен 68не знаех ,ч е си прослушал черните кутии

49

Анонимен

преди 4 години

Бойнг колко народ трябва да изтрепат за да разберат, че самолетите им са пълен ***.

48

Инженера

преди 4 години

Тези двигатели се тестват с часове преди да се монтират на самолет. Не може да прегрее до степен да се запали за 2 минути полет, НЯМА НАЧИН! Самолета (по-скоро двигателят) се е блъснал в дрон или е свален с ракета. По обшивката, там където се виждат отворите за люковете има следи от шрапнели. Иран прави всичко възможно да обвини Бойнг, а нищо чудно дрона да е бил американски

47

Анонимен

преди 4 години

Ситуацията на ескалация на напрежението е много странна в развитието си относно много въпроси как международни тъй на сигурността що национална,що за района-едни си правят демонстрации с нападения уж са заедно,други как диверсанти ги нападат с ракети от дронове,трети,които имат загинал заедно,но бил гостенин на едните,заради които ги нападат с ракети по бази,а вече паднал от прегряване самолет на четвърти за които също е много странна ескалацията на напрежението при тях като също за някакви дни.

46

Анонимен

преди 4 години

В техниката всичко може да прегрее, въпроса е да се докаже обективно, а не да се говорят приказки без доказателства. Ако има желание в този свят да се казва истината е друг въпрос. Всичко останало е бръщолевеници.Абе ало, някой знае ли резервоара дали е бил пълен, че и да го твърди. Имаше такъв случай в Южна Америка, загина цял отбор - липса на гориво.

45

Анонимен

преди 4 години

Пилотите са били мъртви още преди да паднат на земята, затова е нямало ни вопъл ни стон и никакви викове и паника от пилотската кабина.

44

Анонимен

преди 4 години

От фотото(картината е апокалиптична), не знам какво може да си мисли човек, дали е можел да планира(ако може), или просто целия самолет се е превърнал в свободно падащ предмет, без възможност за каквото и да е въздействие върху поведението на машината.

43

Анонимен

преди 4 години

Толкова много е прегрял че металът се е запалил и изгорял.

42

ИЛИЧ РАМИРЕС ПУТИН

преди 4 години

Последен сервиз и Контролни Прегледи е МИНАЛ--САМО ЕДИН ДЕН ПРЕДИ ДА МУ ЗАГРЕЕ ДВИГАТЕЛЯ !!НА 6 ЯНУАРИ 2020 Г. --- Е БИЛ НА СЕРВИЗ !!И ПАДНА....АМЕРИКАСНКИ НЕКАДЪРНИ МАМУНИ.САМО НАШТЕ РУСКИТЕ --- СУ, ХУ. ТУ, ЯК, МАК--СА КЛАССА !

41

Анонимен

преди 4 години

До Рътътъ: че е прегрял прегрял е двигателя, ама втория явно направо си е гръмнал, та първия е прегрял от пожара в "купето" ...Дай да не ги мислим колко Стингър са стреляли по него за да не може и 1 парашут да отворят ..дори и пилотите, че и СМС не са пратили за довиждане или поне къде шъ кацат.. Аре в 21ви век и толкоз технологии им прегрял двигателя, просто вече не се качвам на самолет с държавни глави, музикални състави и др. представители на "бизнеса"!! Rain Ear,че са конски вагони :)с тях!

40

Анонимен

преди 4 години

Сега ЕС да лепнат едни глоби на Боинг както американците лепнаха на Фолксваген.

39

Толкова

преди 4 години

Федералното управление за авиация на САЩ (FAA) обвини американския самолетостроител Boeing, че е крил от него важни документи за сертификацията на 737 MAX, включително размяна на съобщения между пилоти, според които автоматичната система за стабилизиране прави самолета трудно управляем в симулатор, предадоха Франс прес и Ройтерс. Този модел има забрана за летене след две авиокатастрофи в рамките на няколко месеца със самолети 737 MAX - на Етиопските авиолинии (Ethiopian Airlines) и на индонезийската авиокомпания Lion Air, при които загинаха общо 346 души.

38

Анонимен

преди 4 години

Спря*

37

Анонимен

преди 4 години

стига с тоз Володимир, майка му го е кръстила Владимир, кскто нсшата Преслава си беше Петя..а аероплана си го праснаха янките то е ясно. И сега ще млъкнат и за холандския над Донбас.50/50 стана