72

муспи

преди 4 години

Ако тези с древна култура - в Азия всички са с древна, но пък турция е майката на всички култури, - все пак свалиха украински супер Боинг, - е, биха предпочели да е български.

71

Paco

преди 4 години

Еххх.. Битката не века - ТРЪМП vs ИВАН!!!!!

70

Анонимен

преди 4 години

"как точно отмъсти иран? Изстрелвайки ракета която не улучи нищо и то умишленно, пак хвърлиха прах в очите на народа"Никой не знае освен тях, защо така са направили. Може пък за разлика от американците да не искат да убиват хора.

69

Обратното броене

преди 4 години

До до 501 милиард мюсюлмани срещу 10-15 милиона евреи,барабар с американските,руските,френските и украинските? При това 500-те милиона араби,както и евреите са...семити. БОлиме,че тия *** с единен генетичан произход се мразят. И ние не се обичаме със сърбите,ама цял свят не се занимава с нашите проблеми. Иранците за разлика от арабите са арийци и ако направят атомна бомба.....обратното броене за Израел ще започне.

68

Вихър

преди 4 години

И тя каква стана? Уж щяха да гонят САЩ от региона!!!

67

Анонимен

преди 4 години

как точно отмъсти иран? Изстрелвайки ракета която не улучи нищо и то умишленно, пак хвърлиха прах в очите на народа

66

шматка

преди 4 години

До Морски.Правят го умишлено за да берат коментари.Количеството коментари определя цените на рекламите.Просто бизнес

65

шматка

преди 4 години

Иванеее Иване

64

Анонимен

преди 4 години

Цената на петрола се вдигна, всички са доволни, жална ни майка.

63

Анонимен

преди 4 години

Туи то. Ще пие една студена вода. Думнахаа им генерала и си свършиха работата САЩ. Дядката изстреля малко ракети към празните бази, за да повдигне самочувствието на глупавите си поданици и това е. До следващия удар на САЩ. Няма как да се пениш на ядрена супер сила. Ще те сгъне за няколко часа.

62

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе съм слуга на никого,напротив,съжалявам Иран за глупавите им,отчаяни постъпки, съжелявам ги,защото верятно ще ги сполети същото,което сполетя и Ирак.Могат да бъдат по дипломатични.

61

Анонимен

преди 4 години

Foreign Policy: Близкият изток е по-стабилен, когато САЩ стоят далеч от него.С любезното съдействие на Тръмп, регионът отново се насочва към конфликт и заченките на дипломатически напредък, постигнати през предходните месеци, просто се изпариха

60

Наблюдател

преди 4 години

"Ако САЩ все пак решат да предприемат военни действия, Иван няма да има друг път, освен да отговориЗа кой Иван говорим?

59

Анонимен

преди 4 години

Какво е чувството да си платена мишка и слуга на еврейски господар ? Отговори грозна пенсионерка дърта

58

Анонимен

преди 4 години

В обши линии всичко мина по план. Руслямистите само се охарчиха за клавиатури :D

57

Анонимен

преди 4 години

Изтриха ми линка за нападението на Кувейт и последвалите войни в този район,понеже пак ще го изтрият,искам да ви кажа,че по същия начин Ирак са се перчили,по същия начин са отправяли заплахи към Израел и много от нещата,които сега прави Иран,но вижте до къде стигнаха днес Ирак - разруха,според мен,с този азиатски темперамент се самоунищожват.Жалко за персите,те са велика историческа нация.Видеото е "1991 год Операция буря в пустыни или история самой первой Иракской войны"

56

Анонимен

преди 4 години

абе руснаците и американците си мерят пи*шките върху нашия гол за*дник. да не казвам вътре в него.

55

от 59

преди 4 години

Дори и при мене се е случвало , работил съм за работодател които е на принципа аз шефа изпълнявай това което ти кажа, работя и за работодател които се допитва до мене , но в крайна сметка пак си взима неговото си решение.Определено при втория е много по лесно за работа. Просто си прави труда да гъделичка самочувствието на слугата в случая Аз, и това го прави предпочитан от мен за подписване на договор господар -слуга с него.

54

Анонимен

преди 4 години

то е ясно - дребни, безродни, продажни душици мразят, че са се родили българи и неистово си представят, че са американци или руснаци. ама не са. в това е коренът на омразата към русия и сащ - в омразата към самите тях. трябва им виновен, за да не признаят, че мразят себе си.

53

до 53

преди 4 години

Да и с Русия сме имали взаимоотношения господар-слуга .Но самата Русия не акцентира върху това, че те са господарите в договорите , напротив вечно се допитват до слугата и по този начин остава с впечатление слугата че има власт на всичко , а реално няма господаря решава.Докато в при американците имат елемент вие нямате думата,затова и по старите хора си мислят че България е имала повече власт, просто психологически елемент на взаимоотношенията.