34

Анонимен

преди 4 години

Рейнджърите дадоха фира.В пентагона теглиха чертата след отговора на Иран и сметнаха че печалбата няма да покрие загубите от война там и наредиха на Тръмпича да забрави за 52-те цели по Иран.Аятолясите удържаха думата си и отмъстиха за човека който попиля американското изобретение ИДИЛ. А най-голямата истина е,че НАТО се сниши и не предприе нищо по чл.5 от договора за НАТО.Това ще им струва много скъпо.САЩ вероятно ще се изтеглят от близкия изток постепенно.На Тръмпича това ще му струва загуба

33

Martin Bormann

преди 4 години

калеко иване, ти май не мож се усети за ко ти говоря.... ;)

32

Калеко Алеко

преди 4 години

До Martin Bormann ... Моето изказване визира страни като раССия, Венецуела, Турция, тези в които живеят мюсюлмански братя, шиити, сонити и так далее ... и в които има изявенини вождове, аятоласи и бащици на нации ... То не се отнася за Щатите, Канада и страните от Западна Европа ... !!!

31

Martin Bormann

преди 4 години

Калеко, с твоето изказване подкрепяш казаното от мен ;)

30

Анонимен

преди 4 години

покажете видео какво стана после бомбите

29

Анонимен

преди 4 години

Имат система за ранно известяване при такива ракети. Базата е била опразнена за минути. Иран няма с какво да изненада САЩ. Това да не им е Ирак.

28

Анонимен

преди 4 години

лъжец президент да лъже шоумен

27

Калеко Алеко

преди 4 години

До Martin Bormann ... В раССия товарищ ... Там неудобните на путин журналисти и политици просто ги убиват или ги вкарват на топло в затвора, Като Политковская, Немцов, Навални и так далее ... !!!

26

Martin Bormann

преди 4 години

Калеко, наивнико, къде в света има свободни и независими медии които не се цензурират ве? Та нали ако имаше такива, щеше да настане анархия на всякъде след като лъснат голите заддници на управляващите? Знаеш ли какво означава думата "медия"? Това е връзката между управляващите и плебеите. Ако управляващите искат да контролират плебеите, не е ли логично, че точно медиите ще бъдат най-силното им оръжие? Има логика нали калеко иване?

25

Кико

преди 4 години

Тия изобщо дали са изтреляли нещо. Сигурно са били сигнални ракети. И къде са 80-те жертви? Сигурно са уцелили някое друго магаре.

24

Калеко Алеко

преди 4 години

До Анонимен ... Няма и убити, ако имаше целият свят щеше да го знае и то не от иранските медии ... В Щатите такова нещо не може да се скрие, там щеше да има роднини на убитите американци, а и медиите там са независими и щяха да го отразят, за разлика от случващото се в други нетолкова демократични държави ... !!!

23

БГ овчар

преди 4 години

Е как да има пострадали, като въпросните ракети са произведени на базата на варели за преност на петролни продукти ... Хората си ги изтреляха в посоката в която предполагат, че има база пък каквото стане...

22

Анонимен

преди 4 години

Ранени няма, а убити?

21

Калеко Алеко

преди 4 години

Нали според иранските медии и *** във форума бяха убити 80 американци, за да бъде дадена кръвнина според законите на шериата ... Аятолаха прилъга както совоите правоверни, така и форумните ***, че е отмъстил подобаващо, въпреки че и преди екзекуцията на Сулеймани американските бази периодично се обстрелваха от всякакви мюсюлмански братя и ентусиасти, но никой не им обръщаше внимание поради незначителните щети ... !!!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Ами кой, ако не този генерал е нападнал американското посолство? Същия този генерал който така горещо защитаваш е участвал в нападението на американското посолство и завземане на заложници преди 40 години.

19

Анонимен

преди 4 години

Доналд, май нямаш кураж да нападаш държави които притежават ядрено оръжие???

18

Анонимен

преди 4 години

И тоя генерал нямашели , кой да пита преди да напада писолството на САЩ ???

17

До атлантиците

преди 4 години

А жертвите от самолета освен иранци 60 канадци, 11украинци,англичани германци те не са важни нали, те на коя сметка станаха курбан

16

Анонимен

преди 4 години

Американците убиха ирански генерал, който се бореше срещу терористите.Следователно, кой подкрепя терористите?

15

Анонимен

преди 4 години

Аятолаха е издал запоред на иранските милиции да спрат всякакви атаки срещу американци и американски обекти. От своя страна САЩ са поели ангажимент да не нападат на иранска територия. С това приключи тази криза. Мечтата на русофилите да бъде унищожена Америка се отлага. Русофилите очакваха друг да им осъществи мечтата Русия, Иран или КНДР, но явно ще трябва да запретнат ръкави и сами да унищожат Америка.