8

Гойко

преди 4 години

На тези не им ли е забранено да спортуват!?

7

Анонимен

преди 4 години

Ей, Роналдо ряпа да яде! Тая е скочила цели 5 метра!

6

Анонимен

преди 4 години

До ЕдинЗа нормалните хора няма нищо нещатно.35-годишната е участвала в репетиция на откриваща церемония на зимните младежки олимпийски игри в Лозана, Швейцария. Повтарям Откриваща Церемония.Състезаващите се в зимните младежки олимпийски игри са на възраст под 15 г.

5

Един

преди 4 години

35 годишна ... младежки олимпийски игри ... ибaсимy!

4

Анонимен

преди 4 години

Прекалява се с тия щуротии. Кому е нужно чак такива ефекти. Дай да показваме нещо невиждано досега, да удивиме целия свят.

3

Моята колежка Нели

преди 4 години

е била на репетицията. Тя ги привлича тези работи. Преди години една циркаджийка падна и загина, тя беше на представлението. След година, ха да дойде на работа, ха да дойде, появи се към 11 часа, седна да работи и една дума не обели. Чак към 16 часа се отприщи и каза, че тъкмо излязла от входа един мъж се пльоснал от осмия етаж на четири пет метра от нея.

2

Анонимен

преди 4 години

Участвала е в репетиция на откриваща церемония на зимните младежки олимпийски игри в Лозана, Швейцария. Сега са модерни "полети" над ледената площадка на голяма височина. Използват специални, тънки, почти невидими въжета. Куца швейцарската техника за безопастност.

1

Sichtpunkt

преди 4 години

Ми верно, дано да се оправи по-бързо, но пет метра е близо трети етаж. Тя да не би да е паднала от някъде?? Много странно! Не дават подробности!