122

Анонимен

преди 4 години

До 106Колкото по далече сме от тая дупка, толко по добре

121

Анонимен

преди 4 години

До 106Пълни глупости. Моля те спри да пишеш, че се излагаш

120

Глас народен...

преди 4 години

*** !!! Направете дарителска кампания за главата на това недорузумение което "управлява" държавата ни както иранците за главата на Тръмп...Със сигорност не само аз ще дам повече от 1 лев на този дето му откъсне/пръсне тиквата на нашият ***....

119

Иван

преди 4 години

16 -Република на Турция станахме. Срамота !!!

118

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, чул съм. В много професии го има - икономика, право, финанси, че и държавна работа. Почваш практически близо до минималната - 700 - 750 лв. 1500 лв. я стигнеш, я не след 4 години. За София говоря. В провинцията масово се работи на минимална.Безпредметно е да ми рекламираш постиженията на управляващите бандити и да ми обясняваш колко много взима българина.

117

стоян

преди 4 години

не знаем на какво се дължи тази обща симпатия между двамата.ББ му върна кемалисти да ги убие .наркоканали ли имат общи?

116

ogin

преди 4 години

Олду

115

Разумен

преди 4 години

На наш Бойко, като му кажат нещо ОТГОРЕ, той го спазва като закон... а това да си спазва уговорките със съседи и народ, нищо не значи..Много лоша практика. В Библията пише - "Не си прави други пророци освен мене" ... за този случай е писано това!Сега сърбаме на бойко дриснитe. ....Ей Бойко, ти си МИШКА! Страхливец! Срам! Мишок! Поръчков премиер (точно като пpocтитутка). Това си ти... ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА Е НЕ ПО-МАЛКО СРАМНА ОТ ВЪТРЕШНАТА.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦАРЯ СЛЪНЦЕ! ПАЛЦИ ГОРЕ ЗА ГЕРА

114

Разумен

преди 4 години

Браво НА бате Бойко! Много е дипломатичен... сега ако има и някой да му построи Турски Поток в нормален срок, "партньорите" ни ще са доволни...Каквито и ценности да споделяш, никога не си отменяй думите и спазвай уговорките си. Аз ли да те уча бе, ГОСПОДИН ГЕНЕРАЛ?Тоя само създава проблеми... ВЪН! КУЧЕ! ВЪН!

113

Анонимен

преди 4 години

Вие представяте ли си Станишев до Ердо ... ми аз не мога.Ако можех сигурно щях да съм много добър художник или архитект,ама имам проблем с фантазия и нереални образи.Та какво му е на Бойко? Да не би ако е някой друг да направи нещо друго освен дипломация?Предубедени,ниско грамотни и чуждопоклонници сте вие русофилчетата.

112

СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б

преди 4 години

След 10 години управление на Бойко БорисисвБългария е най-бедната държава в Европа.Цял свят ни се подиграва.

111

Анонимен

преди 4 години

Покрай Боко станахме за смях!Алчен до безумие,безумен до глупост!

110

Анонимен

преди 4 години

Цял свят ни се смее заради Бойко Борисов,а причините са много,за да му се подиграват.Само леко ще намекна-никой не уважава продажниците на народа си...

109

ТУРСКИ ПОТОК

преди 4 години

Затова сега газ от Турция ,защото ни е съсед и партньор . Ама под.мазвач ,та кънти !

108

Щирлиц

преди 4 години

Е,значи горе-долу познах.

107

Анонимен

преди 4 години

До Щирлиц Предците му са от Аджария и от Нахичеван по майка . Сиреч дядовците и бабите . Изселили се през 20 те години от СССР.

106

Щирлиц

преди 4 години

До фактАко Ердоган е беличък,значи предците му не ще да са били ...чисти турци,а сигурно има и смесица от бели българи.

105

Щирлиц

преди 4 години

Турция за съжаление е съсед,съюзник не може да бъде.

104

Продажно мекере

преди 4 години

Тоя *** за какво ходи там, да му се присмиват Путин и Ердоган как пропуснахме възможността да направим Български поток и Турция и целите Балкани да ни плащат на нас транзитни такси, вместо сега ние на Турция. Това беше възможност веднъж на хилядолетие и ние да пропуснем да се възползваме от единственото си пасивно предимство - местоположението ни !!!Само за това трябва да излезем на жълтите павета и да му набием канчето на тоя *** !!!

103

факт

преди 4 години

Турция е нашата метрополия,а ние сме нейна провинция. Само възстановяването на турската империя ще е гаранция за мир в региона на територията на империята. Ердоган вече показа как се прави политика с тъпамерика. Забележка: да се сравни цветът на лицето на ердоган колко е бял, и на жълточерния шопиганин. Разбрахте ли какви сте чернокожи българи, и какви са бели турците.