38

Анонимен

преди 4 години

До 39Казваш, че жените са леки и лесни, а немалко от български мъже са агресивни, нагли, невъзпитани, прости , несериозни лигльовци и мухльовци!

37

Анонимен

преди 4 години

До 38Жалко, че така мислиш! И сред днешните мъже има ***! *** момичета да се бият за момче! *** е жени да свалят мъже! А още по- *** е, когато самите мъже не желаят да бъдат сериозни към жените! *** е , когато съвременните мъже се държат като мутри, простаци и ге.йове, а не искат да бъдат сериозни и нямат сериозни намерения към жените! Една нормална жена иска да има до себе си нормален и сериозен мъж, с когото тя да има здраво семейство, брак и деца! Тя не иска *** до себе си!

36

до 38

преди 4 години

Длъжни сте и още как!! Жените нищо не трябва и не сме длъжни да доказваме на мъжете, ако са мъже, а не гейове ! Говоря за истински жени, каквито почти вече не се срещат, а тези двете са ГЛУ.ПАЧКИ -ЗАВЪРШЕНИ! Смешно е. жена да се бие за някакъв лигльо. Жените станаха прекалено евтини и затова мъжете тип кавалери изчезнаха!

35

до 36

преди 4 години

Вече сме 2020г, и ние мъжете не сме длъжни на жените, за абсолютно нищо. Ако една жена иска нещо от един мъж, то трябва първо да го покаже и докаже. Губенето на време напразно, е най-тежката загуба в един живот.

34

Анонимен

преди 4 години

Ама вие чухте ли как говорят тези ... индивиди? Това се доближава до българския но само малко де а са родени тук. Позор! Селяния до шия и това са новата маса в страната ...Държавата загива бавна и мъчителна смърт.

33

Анонимен

преди 4 години

Какъв срам и позор - момичета да се бият, обиждат, обличат и държат като момчета! Грозно е момиче / жена да се облича в мъжки дрехи и да носи панталони! Грозно е момиче/ жена да обижда и да псува! Грозно е момиче /жена да сваля момче/ мъж! Драги момчета и мъже! Ако някои от вас си търси своята нежна половинка, вие ПЪРВИ предприемете крачката, не е във ваша чест и достойнство, ако момиче /жена започва да ви сваля и заговаря. Вие момчета / мъже, сте силния пол, вие сте и по- умни от днешните жени

32

нормален

преди 4 години

Две деца се сбили и това вече е национална новина???Това никога не се е лучвало?!?! На къде отиваме? Утре някой ще се спъне ще счупи крак и ,,талантливото журналистическо перо, ще го изведе като новината на деня......Е гати времената,е гати поколението!

31

Пешо

преди 4 години

Е, ся, нали не е заради момиче...

30

Анонимен

преди 4 години

момчето - жена

29

темата

преди 4 години

Питам се ьа кого ми е по-жалко, за момичето в болницата или за момчето за другото без думи само шутове, за веселба

28

Анонимен

преди 4 години

Е това е истинската любов.

27

х

преди 4 години

Този ще е някой Брад Пит сигурно

26

Симо

преди 4 години

Давайте ги в детските градини още на 1 г. и чакайте родителите да ги възпитават.Тежка, порочна система.

25

Матриархат

преди 4 години

Ученички от Русе се сбиха заради момче .... докато момчето си лакирало ноктите да не му драскат чорапогащника .

24

Анонимен

преди 4 години

До ДиаблоRомките на 15 верно вече са загорели стари моми :D

23

ЦИНИК

преди 4 години

У наше село Петър пърлето,сина на бай Иван магарето беше напомпил две съученички га беше 11-12 клас.Вместо да яде шамари бай Иван *** пофали.Ашколсун ба сине,моя кръв носиш,ку знай *** колко братя и сестри имаш от ергенлъка жа *** застреля с пушката.

22

Диабло

преди 4 години

Загорели, ромски, стари моми, моми, но не съвсем .!.

21

Бг

преди 4 години

То не останаха мъже...

20

Анонимен

преди 4 години

До пепиБългарки или не съвсем?

19

Анонимен

преди 4 години

Това са младите (умните и красивите).......ХА-ХА-ХАБъдещето на нацията.........ХО-ХО-ХОКАТАСТРОФА !!